Forum » Operacijski sistemi » Debian nastavitev zaslona?
Debian nastavitev zaslona?

ueulo ::
Hey
Instaliral sem si Debian cist tko za probo no in uspelo mi je ampak problem je sledec,da
je zaslon velikosti 320x200 al neki tacga uglavnem ful prevelik za moj zaslon v nstavitvah pa tudi ne morem nic nstavit na razpolago imam samo 320x200 in osvezevanje zaslona 140 mhz ce se da to popravit bi prosil za nasvet,HVALA
Instaliral sem si Debian cist tko za probo no in uspelo mi je ampak problem je sledec,da
je zaslon velikosti 320x200 al neki tacga uglavnem ful prevelik za moj zaslon v nstavitvah pa tudi ne morem nic nstavit na razpolago imam samo 320x200 in osvezevanje zaslona 140 mhz ce se da to popravit bi prosil za nasvet,HVALA

Screamboy ::
ponavadi že ob namestitivi lahko nastaviš oz dodaš 800 krat 600 ali kaj drugega drugače pa
preference ločljivost zaslona ;) pa maš
preference ločljivost zaslona ;) pa maš

nejc_ ::
Najbolje je pomoje, da si preberes man page od XF86Config-4 in prilagodis conf. fajl /etc/X11/XF86Config-4 po svojih zeljah. Za optimizacijo pa si najdi se kaksen "modeline" generator, da dobis dober refresh rate...
Ce mas graficno od nvidie, pa si preberi se readme, ki ga dobis zraven driverjer na strani www.nvidia.com.
Ce mas graficno od nvidie, pa si preberi se readme, ki ga dobis zraven driverjer na strani www.nvidia.com.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu - par vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 2475 (1893) | 64202 |
» | kde in resolucijaOddelek: Operacijski sistemi | 1569 (1437) | moj_nick |
» | Mandrake in 100HzOddelek: Operacijski sistemi | 1186 (1008) | Poldi112 |
» | RedHat 7.2 in wheel mouseOddelek: Pomoč in nasveti | 797 (699) | JLP |
» | OpenGL podpora pod Linuksi?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1055) | bastadu |