Forum » Pomoč in nasveti » Kdo ali Kje bi mi lahko to popravili?
Kdo ali Kje bi mi lahko to popravili?
Jerry23 ::
Zadeva je sledeca...
Imam čistokrvnega SB Live! in mi sprednji levi kanal ne dela!? najprej mi je delal ne delal mal sumel zdej pa je tema...
Kje oz. kdo bi mi to lahko popravil?
Je to mogoce kakšna tašna napaka,ki bi bila pogosta?oz. se ve kaj bi to lahko bilo?kak slab kontakt??
lepo prosim za pomoč
Imam čistokrvnega SB Live! in mi sprednji levi kanal ne dela!? najprej mi je delal ne delal mal sumel zdej pa je tema...
Kje oz. kdo bi mi to lahko popravil?
Je to mogoce kakšna tašna napaka,ki bi bila pogosta?oz. se ve kaj bi to lahko bilo?kak slab kontakt??
lepo prosim za pomoč
Kebab ::
Si preveril kabel? Imel sem enak problem in je bil cinč hin! Nisem mogel verjeti, verjetno sem ga obrabil...
Sicer pa svojega sblive ne potrebujem več in če želiš, ti ga prodam po simbolični ceni: kebab @ siol.net
Sicer pa svojega sblive ne potrebujem več in če želiš, ti ga prodam po simbolični ceni: kebab @ siol.net
Hux ::
Popravilo bi te stalo vec ot nova karta . Kolk se je te to sploh vredno 2k? morda celo se 3k?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | na servisu zamenjali pokvarjen trdi disk z starim, zaračunali novegaOddelek: Strojna oprema | 1249 (720) | Zheegec |
» | Servis Telefona - nepotreni stroški (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11111 (9719) | Sandi204 |
» | popravilo zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 6955 (6643) | gzibret |
» | Pokvaril sem hladilnik. :)Oddelek: Loža | 14229 (12465) | francek1 |
» | Računalnik se noče ugasnitiOddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (955) | McHusch |