Forum » Strojna oprema » Plošča Soltek KT880E-RL in disk Hitachi ATA 160GB 8MB ne delata!
Plošča Soltek KT880E-RL in disk Hitachi ATA 160GB 8MB ne delata!
pujsek_ ::
A je že kdo naletel na tak problem, na disk ne morem naložit operacijskega sistema WinXP, WinME...!! Stvar se nekak požene iz cdja to je pa tudi vse, nikakor ne gre spravit na disk sistema, zdaj ne vem kakšne nekompatibilnosti so to! Imam pa še ene stare Win2000 te mi pa namesti brez problema! pred par meseci sem uhvatil disk, ki sem ga zamenjam z bratrancem, ker mu stvar ni delala, pri meni je špilal kar ok...! Zdaj formatiram stvar in še meni ne dela vec! Menjal sem rame, grafično, naložil vse verzije biosov...!!
Na plati sem testiral vse Biose, zamenjal grafiko fx440 z staro rivo TNT in nic, CPU je še star Athlon 1.7+, bratranes je imel Gygabite plato in Senproma 2.4+!
Poanta je v tem, da mi je stvar zdaj delovala pol leta brez kakšnih problemov, blue screnov...
Kaj bi bilo za naredit!
Na plati sem testiral vse Biose, zamenjal grafiko fx440 z staro rivo TNT in nic, CPU je še star Athlon 1.7+, bratranes je imel Gygabite plato in Senproma 2.4+!
Poanta je v tem, da mi je stvar zdaj delovala pol leta brez kakšnih problemov, blue screnov...
Kaj bi bilo za naredit!
Welcome shop.wlan-sat portal...
mrbungle ::
A disk dela. Ker jaz sem kupil enak disk, pa je imel eno okvaro. Ko sem pognal inštalacijo, je ful počas naložilo tist iz cd-ja, ko pa se je restartal in bi mogel zagnat iz diska, je napisal No system disk.. al nekaj podobnega...
Dvomim, da bi šlo za nekompatibilnost s plato. Tudi če ti plata podpira manjše diske, bi pač tudi za tega napisala, da ima toliko GB. To ponavadi odpraviš posodobitvijo BIOSA...
Mal poglej kable, pa stik kabla na konektorju na plati, pa poglej nastavitve master, slave,...
Dvomim, da bi šlo za nekompatibilnost s plato. Tudi če ti plata podpira manjše diske, bi pač tudi za tega napisala, da ima toliko GB. To ponavadi odpraviš posodobitvijo BIOSA...
Mal poglej kable, pa stik kabla na konektorju na plati, pa poglej nastavitve master, slave,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kondenzatorja grafične, menjava baterije na plati in težave s prepoznavanjem HDDOddelek: Strojna oprema | 1969 (1643) | Brane22 |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3632 (3058) | DT232 |
» | IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 2710 (2373) | 1309976 |
» | Ne gre naložit winXP na novi hardwerOddelek: Pomoč in nasveti | 2920 (2201) | boštjan |
» | Linux RH7.1 newbie help!Oddelek: Programska oprema | 1724 (1425) | lordgreg |