Forum » Pomoč in nasveti » data1.cab ne odpira...wtf??
data1.cab ne odpira...wtf??
Fly.MaCh!nE ::
dons sm skor ponoru, ku si nanov hočm gor dat cs.ns pa mi napiše da neki ni vredu z data1.cab! To se mi že dogaja kr dolgo (5 mescov), sam dj me je res razpizdl, ker sm formatirat mogu pa še vseen ne dela (vsem ku so še dons probal to instalirat normaln dela razn men pa še enmu)....dj pa če mi kdo lohk kj pove al pa pomaga, bi biu zlo veseu
Highlag ::
Poizkusi prekopirati vsebino CD-ja na disk in potem zagnati namestitev z diska.
Never trust a computer you can't throw out a window
Fly.MaCh!nE ::
sm uporabu alkohol 120% za image cdja, pa mi je isto napako javl....tk da to je izklučeno, direkt mape na disk sm pa tut prenesu pa tk zalaufu, pa tut ni delal
Scorpia ::
Odnesi ta cd kjer tistemu dela, pa skopiraj cd ali pa naredi image. Podobne težave sem imel tudi jaz,4 leta nazaj, z eno original igro, ki je nekak hotela se instalirati na pentiume, na celerone pa nekak ne, tudi je šlo za eno datoteko. Dobri stari časi Pol smo naredili sliko cd-ja, pa je vse lepo šlo naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7419 (5839) | thebaloh |
» | Računalnik noče pridt u windowse xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1362) | Miccco |
» | sej vem da sm cist bedna...ampak ne znam sformatirat diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (882) | Spajky |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13057 (7574) | Geronimo11 |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1673 (1421) | danielka84 |