» »

Steklo za slike 100x70cm

Steklo za slike 100x70cm

Jeebs ::

Serbus folk! A mogoče kdo ve, kje bi se dalo dobit v naši preljubi kokoški (najraje v LJ ali bližnji okolici) čimbolj poceni steklo za slike dimenzije 100x70cm? Govorim seveda o tisti zadevi, ko je podlaga, na katero se da slika, nato pa čez steklo in se vse skupaj pritrdi skupaj z tistimi sponkami. Iščem pa navadno steklo, saj za domačo uporabo antireflexa ne potrebujem. Včeraj sem stvar sicer videl v Bauhausu, ampak se mi zdi 3.800 SIT po komadu malce preveč.;(( Pozna kdo bolj ugodno varijanto?
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

boych ::

Greš gledat h kakemu lokalnemu steklarčku, kjer boš za 3800 sit ziher dobil 2 komada, pa še ureže ti dimenzijo kako hočeš!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

Jeebs ::

Ja to že, samo kaj pa tista podlaga pa ustrezne ''sponke''?:\
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

fotkosmotko ::

pozdravljeni, tudi jaz sedaj potrebujem takšna stekla in sicer za fotografsko razstavo. Ve morda kdo kje bi se jih dalo sposodit ali kupit najugodneje?

LP

bluefish ::

Kot je omenil že prvotni avtor, se zadeve dobi v Bauhausu in podobnih trgovinah. Je pa odvisno od tega, če ti cene odgovarjajo.

Matek ::

Jaz sem vzel nedavno v Bauhausu v BTCju (City Park, klet) in je prišlo vse skupaj zelo poceni. Merkur je hotel za isto stvar nekajkrat več.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

OZZY ::

baumax je v btcju v kleti..
Go with the flow.

bluefish ::

Haus je pa na Kajuhovi.

;-) ::

Sestavljanko približno 60x100cm sem dal pri lokalnem steklarju (tistemu ki okvirja in ostekljuje slike) zasteklit, spredaj zadaj steklo + sponke in vse tako da doma samo zvrtaš luknje in obesiš pa je prišlo neki drobiž, nevem v čem je problem, ker so smešne cene.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zračnica/plašč za kolo

Oddelek: Šport
236041 (281) DamijanD
»

Zagotavljanje servisa oz. nadomestnih del za kupljene artikle

Oddelek: Loža
183698 (3138) St235
»