» »

Vse novo vse sere plz help!

Vse novo vse sere plz help!

bam88 ::

Jou.
Moj blem.. uzadno mi je v racunalniku skurl vse mozn. Pa sm menjov stvari. Prvo sem menjal Napajalnik.. ugotovim da maticna ne dela :P pol zamenam maticno ugotovim da proc dela :P zamenam prooc zj pa ne ugotovim kaj spet ne dela.. se prav moj problem: mam novo maticno, procesor, napajalc,.. kar je staro v kompu je prejsni ram.. in blem je da sm vse prklopu in postimov ampk rac se ne odziva... przge se .. laufa.. sam na monitoru ni slike kot da bi blo kej skurjen al pa kej... sej veste kuko zgleda.. pa tud maticna se ne boota (zapiskajoc zvok)... zj a bi blo to zarad rama ker je se tastar notr? kasna ideja?

tnx bye
Hohohoahao

fitipalDDi ::

Čim so piski ... pomeni največkrat problem z grafično .... lahko da tudi rami nagajajo ... ampak prvo preveri grafiko.

bam88 ::

nisi me zastopu.. ne piska.. nc se ne odziva.. kar se zgodi je ta da rac laufa.. and that's it.... hm jah tud sam studiram da so rami ker edin ram mi je ostal od skurjenga rac.. vse ostalo je novo..graficna je pa nemogoce ker mam graficno on-board....lp
Hohohoahao

strictom ::

pomojem so rami8-O
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Azrael ::

Vzemi RAM ven, če bo piskalo (slike ne bo) potem je RAM fuč. Če ne bo razlike (še vedno mrtvo), potem vzemi ven še grafično in tudi če to ne prikliče piskov preveri vse kable in konektorje, posebej še reset tipko, če ni slučajno stalno vklopljena.

Pri nekaterih grafičnih karticah je tudi vse mrtvo če monitor ni priklopljen.

LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se prižge, a ne odziva

Oddelek: Pomoč in nasveti
455454 (4635) m0LN4r
»

Računalnik se ne odziva

Oddelek: Pomoč in nasveti