Forum » Operacijski sistemi » Slackware 10.1 + VMware 4.5.2 -> ne prepozna USB Flash diska
Slackware 10.1 + VMware 4.5.2 -> ne prepozna USB Flash diska
Rok Nemec ::
Pozdravljeni!
Torej, kot je že v naslovu napisano, mi narejen image v VMware-u ne prepozna USB Flash diska.
Kernel je default v2.4.29, nisem pa prepričan če je v temu jedru ta zadeva sploh podprta?
Inštalirana je simulacija SCSI diska, fdisk -l /dev/sda mi izpiše samo root particijo (sda1) ter swap particijo (sda2). ne najde pa USB flasha, zato sploh nisem probal dodati vnos v etc/fstab.
Hvala za kakeršenkoli namig.
Torej, kot je že v naslovu napisano, mi narejen image v VMware-u ne prepozna USB Flash diska.
Kernel je default v2.4.29, nisem pa prepričan če je v temu jedru ta zadeva sploh podprta?
Inštalirana je simulacija SCSI diska, fdisk -l /dev/sda mi izpiše samo root particijo (sda1) ter swap particijo (sda2). ne najde pa USB flasha, zato sploh nisem probal dodati vnos v etc/fstab.
Hvala za kakeršenkoli namig.
Nerdor ::
Jeff: a to imaš Suse 9.1, ker se našel na tej VMWare splet. strani kako pripraviti USB k življenju. Prav tako na tem forumu poteka razprava o usb in vmware.
... for lifetime!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Project managementOddelek: Programska oprema | 1650 (1279) | mfurlan8 |
» | VMware - ne morem ustvariti particij na SCSI diskuOddelek: Operacijski sistemi | 1170 (1119) | ender |
» | vmware zagnat fiziščno nameščen osOddelek: Operacijski sistemi | 2499 (1977) | SasoS |
» | VMware ponuja brezplačno virtualizacijoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5026 (3700) | gensi |
» | 2 vzporedna sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1159 (911) | Tic |