» »

AMD 1800XP server hlajenje

AMD 1800XP server hlajenje

Witboy ::

HM... mam "staro" mašino z AMDjevim porcesorjem 1800XP in na njemu trenutno nekega vulkanota men se zdi da 9. In ker nekak bo ta masina delovala kot server bi rad to cimbolj utisal... sem probal dati vrtljaje na najmanj z onim regulatorjem k ga dobis zravn in je se vedno full glasno...
Zdaj me pa zanima kaj mi priporocate zaen hladilnik da bi bil cimbolj neslisn...

tiborrr ::

Zicke prevezi na molex tako, da bo dobil ventilator le 5V. Regulator mislim da spravi najmanj na 7V. Pa si ziher, da je vulcanov ventilator glavni krivec? Kaj pa glasnost napajalnikovega ventilatorja?
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

Witboy ::

Vent na napajalniku je skoraj neslisen.. sm lih zato menjal napajalnik :)

tiborrr ::

No, potem pa prevezi ventilator na 5V, ce pa ti je tudi to preglasno, pa bos moral menjati ventilator. Priporocam kak tih Papstov model. Res je, da so precej dragi (80mm GLL modeli okoli 3.5 jurje pri MlacoMu, Cool-PC.org, ...), vendar imajo lezaje iz sintrane litine, takda ti ne bodo zaceli cez cas ruziti.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

Hux ::

Jaz sem mel XP1800+ pa Volcano 7 hladina rebra in en navadni case cooler. Okol 2000rmp. Temperature na idle je bla 51 in med igranjem okol 57. Masina delala od kar sem ga kupo 24ur na dan. 2-3 leta.
Vent na procu ni preglasil ventov ohisja. Komputer je pa 4 metre bek od moje pojsle.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hux ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Utisanje LC6550G (14cm fan)

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
472899 (1485) axee
»

(pre)vroče

Oddelek: Hlajenje in modifikacije