Forum » Programska oprema » Windows 2000 in igre
Windows 2000 in igre
Quake ::
Ja, ze spet tecnarim jaz
Ker vidim, da Andrej o operacijskih sistemih ve blazno veliko bi prosil njega lai pa kogarkoli od vas ki se spoznate, ce mi lahko pove, kako delujejo igre v Windowsih 2000!
Zanima me predvsem za novejse igre(Red Alert 2, Max Payne, Giants, NFS Porsche, .....).
Prosim, ce mi lahko razlozite, kako je s tem!
Ker vidim, da Andrej o operacijskih sistemih ve blazno veliko bi prosil njega lai pa kogarkoli od vas ki se spoznate, ce mi lahko pove, kako delujejo igre v Windowsih 2000!
Zanima me predvsem za novejse igre(Red Alert 2, Max Payne, Giants, NFS Porsche, .....).
Prosim, ce mi lahko razlozite, kako je s tem!
krucymucy ::
Max Payne dela... CMR2 dela ... z nfs porsche pa mam jest zadnje case tezave tako, da mi napolni cel swap file in pozre cel memory... tam pa pise loading!!!
Drgac pa novejse igre v glavnem delajo!!!!
Drgac pa novejse igre v glavnem delajo!!!!
|ViPeR| ::
NT Compatible <- Tukaj si poglej katere igre delujejo in katere ne.
Iz lastnih izkušenj pa ti lahko povem, da delujo igre v Win2k enako dobro ali celo boljše kot pod Win9x.
lp
Iz lastnih izkušenj pa ti lahko povem, da delujo igre v Win2k enako dobro ali celo boljše kot pod Win9x.
lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.
andrej ::
krucymucy: resitev je, da zbrises eno datoteko. Poglej na NTcompatible - tam se mi zdi, da zves katero...
andrej: Ves kaj men ni jasno - ko sem mel 256 MB ram, je delalo normalno
nato pa sem dokupu se 256 MB enak, no in takart je nehalo!!!
SIcer pa TNX! za pomoc!!
nato pa sem dokupu se 256 MB enak, no in takart je nehalo!!!
SIcer pa TNX! za pomoc!!
Lej to sem najdu: Pise tole: The demo runs great no
problems on a 400 celeron running at 450 with 256megs of ram ans a v3
2000 agp.
jest sem tud prej mel V3 resda 3k ampak vseeno!!!
Res pa me zanima zakaj to pise ce skor nobenmu ne dela!!!
problems on a 400 celeron running at 450 with 256megs of ram ans a v3
2000 agp.
jest sem tud prej mel V3 resda 3k ampak vseeno!!!
Res pa me zanima zakaj to pise ce skor nobenmu ne dela!!!
tintorel ::
Jaz sem si pomagal s programom APCOMPAT - Aplication Compatibility, ki se nahaja na Win2K CD-ju. Pred zagonom igrice ga zaženeš, izbereš s katerim OS-om (Win95, 98, nt,...) naj bo kompatibilno, določiš kateri EXE naj zažene, pa je
JLP ::
Še lažje pa je če maš SP2 inštaliran. Tm sam nardiš en shortcut al pa uporabš unga k je že enarjen in pol maš v properties not compatibility tab kjer lahko naštimaš verzijo Winsov.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40696 (26412) | Sc0ut |
» | Kateri spil po zvrsteh vam je najboljsi?Oddelek: Igre | 2285 (2080) | .smidge. |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10466 (6707) | Poldi112 |
» | Celeron 400Oddelek: Navijanje | 1075 (982) | jest10 |
» | Lestvica naj iger - !! -Oddelek: Igre | 1814 (1610) | jakinj |