Forum » Programska oprema » Urejevelnik besedil, ki deluje z USB ključa
Urejevelnik besedil, ki deluje z USB ključa
aljazh ::
Kakor pove že naslov, iščem urejevalnik besedil (ki podpira .doc ali vsaj .rtf), ki deluje z USB ključa, tako da ni potrebno ničesar instalirati na računalnik. Delati mora v operacijskih sistemih WinXP, Win 2k, Win 98.
Zaželena bi bila kakšna freeware ali OS varianta.
Za browser in e-mail client sem že poskrbel s portable-firefoxom in portable-thunderbirdom, sedaj iščem le še tovrsten urejevalnik besedil.
Zaželena bi bila kakšna freeware ali OS varianta.
Za browser in e-mail client sem že poskrbel s portable-firefoxom in portable-thunderbirdom, sedaj iščem le še tovrsten urejevalnik besedil.
aljazh ::
Ok, urejevalnik besedil, ki ga je moč poganjati z USB ključa sem našel - AbiWord.
Sedaj pa iščem še kakšen FTP Client, ki prav tako dela z USB ključa... če mi lahko kdo kaj prosim priporoči.
Sedaj pa iščem še kakšen FTP Client, ki prav tako dela z USB ključa... če mi lahko kdo kaj prosim priporoči.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nabor dobrih pisav, za pisanje seminarski nalog itd...Oddelek: Programska oprema | 1223 (1108) | matejceh |
» | si.Mail 1.0. (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7134 (6609) | Hardstyle |
» | Program MathematicaOddelek: Programska oprema | 1294 (1082) | moj_nick |
» | Šole in linux sistemi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4630 (3255) | SeTAr |
» | v katerem programu naj napisem knjigo (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 25857 (25064) | Matev |