Forum » Pomoč in nasveti » Kaj bi lahko bilo to narobe???
Kaj bi lahko bilo to narobe???
DMX ::
Pozdravljeni
Imam eno težavo.....ko pečem cdje z nerotom, mi PC full šteka...zdaj pa ne vem, če bi mogo kje kaj izklopit al kaj, ker ko odprem bilo kaj (npr. Mozillo, al pa če surfam po internetu,...)mi vse skupaj dela full počasi, pa še šteka zraven - da odpre Mozillo rabi ca. 10 s...
Mogoče bi mogo kje kaj za Combo enoto nastavit - kaj vklopit ali izklopit???
PC pa je P4 2.66mhz, 1 gb rama, CD-RW/DVD COMBO (LITE-ON COMBO SOHC-4832K), disk 40gb,....
Hvala za pomoč
Imam eno težavo.....ko pečem cdje z nerotom, mi PC full šteka...zdaj pa ne vem, če bi mogo kje kaj izklopit al kaj, ker ko odprem bilo kaj (npr. Mozillo, al pa če surfam po internetu,...)mi vse skupaj dela full počasi, pa še šteka zraven - da odpre Mozillo rabi ca. 10 s...
Mogoče bi mogo kje kaj za Combo enoto nastavit - kaj vklopit ali izklopit???
PC pa je P4 2.66mhz, 1 gb rama, CD-RW/DVD COMBO (LITE-ON COMBO SOHC-4832K), disk 40gb,....
Hvala za pomoč
- spremenilo: DMX ()
Daedalus ::
Vključi DMA za enoto. Če ne veš kako, uporabi iskanje. To smo že 10000000000 krat obdelali...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nicjasno kupuje racunalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4490 (3249) | nicjasno |
» | Najcenejša plata (socket A) + procOddelek: Kaj kupiti | 1595 (1246) | jest10 |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2074 (1531) | flipflop |
» | KKS Online - TrieraOddelek: Omrežja in internet | 1132 (958) | Tero |
» | kir internte brskalnik imate??Oddelek: Omrežja in internet | 1938 (1530) | JLP |