Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z exe datotekami!
Problemi z exe datotekami!
delanoche ::
Ne morem več odpirati exe datotek, zato me zanima kako v folder options, nastavim da mi bo to delovalo?
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
Tomi ::
To pomeni, da ti datotek sploh ne vidiš, ali pa tam so, pa jih samo odpreti ne moreš? Pa sistem še napiši..
metrodusa.blogspot.com
Vidim jih, zalaufat jih pa ne morem. Ko grem v folder options, kjer ti pokaže s čim odpreš vsako vrsto datotek, (TXT-notepad), EXE sploh ni med njimi.
Os pa je win2000 pro. Poskusil sem tudi že z repair windowsov, pa je vse isto.
Pojma nimam v čem bi bil problem. Sam da ne bo treba formatirat, ker se mi ne da.
Os pa je win2000 pro. Poskusil sem tudi že z repair windowsov, pa je vse isto.
Pojma nimam v čem bi bil problem. Sam da ne bo treba formatirat, ker se mi ne da.
DivX ::
kaj pa če maš kaki virus?? Pa ti je exe datoteke fentu???
DivX filmi na mail hlot12@yahoo.com
JLP ::
exe fajle u Foldder Options > File Types ni nobene asociacije napisane in to je normaln. Zakaj pa jih ne moreš zagnat je pa verjetno drug razlog. In kaj se zgodi k dvakrat klikneš na exe?
Live long and prosper!
blank3_ ::
Exe ni v Folders Options > File Types... Je pa v Registryu...
HKEY_CLASSES_ROOT.exe in pa
HKEY_CLASSES_ROOTexefile
Jest sem exportal ti dva fila poglej ce dela... importej (email)
HKEY_CLASSES_ROOT.exe in pa
HKEY_CLASSES_ROOTexefile
Jest sem exportal ti dva fila poglej ce dela... importej (email)
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.
Zadevo sem zrihtal vsem ki ste mi kakorkoli pomagali se zahvaljujem.
Ko sem 2x kliknil mi je vrglo ven okno s katerim programom naj odprem datoteko. Zrihtal pa sem z najbolj zanesljivim načinom in vsekakor z najbolj dolgotrajnim ponovno inštaliranje winsov.
Ko sem 2x kliknil mi je vrglo ven okno s katerim programom naj odprem datoteko. Zrihtal pa sem z najbolj zanesljivim načinom in vsekakor z najbolj dolgotrajnim ponovno inštaliranje winsov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako spremeniti ikono mp3 filov?Oddelek: Operacijski sistemi | 1499 (1412) | OSA |
» | exeOddelek: Pomoč in nasveti | 1598 (1452) | kiki13 |
» | Audio cd ne dela na cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1248) | Han |
» | Neumnost z EXE fajli - Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1454 (1201) | Tilen |
» | 2x problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (961) | bbobst |