Forum » Šola » Demokratična republika Kongo
Demokratična republika Kongo
Trubadur ::
Ker sem dobra 2 mesca non-stop zamuju na geografijo sem fasal eno seminarsko in sicer o Kongu .
Ima kdo kaj literature oz. še raje povezave do filmov o Kongu? Recimo o tamkajšnjem prebivalstvu?
tnx
lp
Ima kdo kaj literature oz. še raje povezave do filmov o Kongu? Recimo o tamkajšnjem prebivalstvu?
tnx
lp
Berite Thomasa!
Ja?
McHusch>>te podatke k so v factbook že imam.
Ima kdo kakšen link do filmov?
lp
McHusch>>te podatke k so v factbook že imam.
Ima kdo kakšen link do filmov?
lp
Berite Thomasa!
_marko ::
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
Eh pa kaj mislš da nism...?
Ne najdem filmov to je problem za ostalo ni več problema
Ne najdem filmov to je problem za ostalo ni več problema
Berite Thomasa!
Hypno ::
Trubadur,
da 2 meseca konstantno zamujaš na nek predmet je blago rečeno čudno (neodgovorno) ali so prometne povezave "nemogoče"?
da 2 meseca konstantno zamujaš na nek predmet je blago rečeno čudno (neodgovorno) ali so prometne povezave "nemogoče"?
Great are mysteries of the mind ...
Bah sej to je blo tko da sem pršu direkt za prfoksom v razred
Sej če kdo pozna g. Radoman
Sej če kdo pozna g. Radoman
Berite Thomasa!
Phoebus ::
Kakšna seminarska...XX neopravičenih, pa kaka fajn kazen, pa bo....
...ali pa tako kot na faxu- obvezne so vaje. Če prideš sekundo za prfoxom, ti ne vpiše prisotnosti, torej nimaš opravljenih obveznih vaj.
...ali pa tako kot na faxu- obvezne so vaje. Če prideš sekundo za prfoxom, ti ne vpiše prisotnosti, torej nimaš opravljenih obveznih vaj.
d0rK ::
ROTFLOL! Se en vican ... In Gandalfar in jz poznava omenjeno prfoxo :>. Miss ledr kiklc =).
Ce se stoji je en plakat v razredu clo moj. Tri drzave sm mogu opisat. Cist uzadi je biu ucasih :). Drgac pa, nared lep plakat, DOBR se ustno prprav pa bo slo. Jz sm dubu 4.
Ce se stoji je en plakat v razredu clo moj. Tri drzave sm mogu opisat. Cist uzadi je biu ucasih :). Drgac pa, nared lep plakat, DOBR se ustno prprav pa bo slo. Jz sm dubu 4.
Hm hm sem neki najdu
http://www.christianaid.org.uk/video/307drc/southkivu.htm#
Samo kako to presnet na comp?
http://www.christianaid.org.uk/video/307drc/southkivu.htm#
Samo kako to presnet na comp?
Berite Thomasa!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kiberpipa vabiOddelek: Novice / Kiberpipa | 3365 (2852) | techfreak :) |
» | Zoetrope: časovni sprehod po spletnih stranehOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4651 (3889) | Looooooka |
» | Open Content Alliance omogoča prost dostop do digitaliziranih knjigOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2864 (2864) | Jst |
» | Odprtokoden filmOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3854 (3214) | BBB |
» | Dokumentarci na internetuOddelek: Omrežja in internet | 1356 (1172) | karafeka |