Forum » Strojna oprema » Abit KG7 v Sloveniji
Abit KG7 v Sloveniji
EvilGod ::
Njikjer na tej strani nism vidu napisan da so Abitove KG7 plošče so končno v Sloveniji. In so.
Pršle so KG7-RAID pa KG7-Lite (k pa ima samo dva ram slota in nima raid-a)
LP
Pršle so KG7-RAID pa KG7-Lite (k pa ima samo dva ram slota in nima raid-a)
LP
g0Run7 ::
KG7-L se dobi že kar nekaj časa v trstu za bogih 30 jurčkov in nekaj drobiža...
trst pa res ni daleč... ane fantje
trst pa res ni daleč... ane fantje
RookY ::
Samo se je treba z makaronarji ukvarjat...ne hvala.
Raje slovencu malo več plačam, pa še bližje je.
Raje slovencu malo več plačam, pa še bližje je.
Juhu juhu spet bom bruhu
EvilGod ::
Jah pa tm majo u cenikih cene brez davka tko d k sm šol zadnič ke po pc, sm se tm premislu pa šol nazaj pa pr Mlacomu uzel. Pride te skor isto sam tm morš sm uze vozt pa švercat pa to. Če pa ne švercaš je pa itaq draži...
LP
LP
Malecky ::
Jaz jo prodam za 44900SIT kolkr jih čete z garancijo, in dostavo po LJ!(npr.)
Na voljo tudi druge komponente
Grega30@email.si
Na voljo tudi druge komponente
Grega30@email.si
Vom ::
Trgovina na črno, gor ali dol. Vprašaj se ali se ti izplača. V Italiji se izplača kupovati komponente (ne vse, večinoma pa le). Npr. Thunderbird 1200 C me je
pred enim mesecem stal cca 30 K sit, pri Mlacomu je bil takrat cca 42 k. Mislim, da
večina nas ne serje denarja. Pa še nekaj, z uveljavljanjem garancije pri komponentah nisem imel nikoli nobenih problemov (verjemite, sestavil sem veliko računalnikov). Pri nas pa ti na fakturo napišejo : Samovgradnja-ni garancije (Megahit). Nekatera podjetja imajo na italijanskem tržišču posebne garancijske pogoje (LG-5 let, pri nas 2 leti, Sony 3 leta, pri nas 2 leti itd......)
pred enim mesecem stal cca 30 K sit, pri Mlacomu je bil takrat cca 42 k. Mislim, da
večina nas ne serje denarja. Pa še nekaj, z uveljavljanjem garancije pri komponentah nisem imel nikoli nobenih problemov (verjemite, sestavil sem veliko računalnikov). Pri nas pa ti na fakturo napišejo : Samovgradnja-ni garancije (Megahit). Nekatera podjetja imajo na italijanskem tržišču posebne garancijske pogoje (LG-5 let, pri nas 2 leti, Sony 3 leta, pri nas 2 leti itd......)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DDR PlataOddelek: Kaj kupiti | 1563 (1084) | Milko |
» | now computer - very soon!Oddelek: Kaj kupiti | 1981 (1655) | Daishi |
» | Katero DDR plato sedaj v SLO :Oddelek: Kaj kupiti | 1016 (934) | AntiC |
» | Najnovejsa DDR plata!!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1838 (1454) | ZanzeK_001 |
» | Kero DDR palto?Oddelek: Kaj kupiti | 1157 (919) | asPeteR |