» »

Nekaj vprašanj...

Nekaj vprašanj...

msenjur ::

Torej. instaliral smo si windowse XP professional. In imam nekaj vprašanj:
1. Kako v Microsoft Outlook office naštimam da bi mi od iste osebe maile dalo v svojo mapo. In da to ne bi naredil z "pravilom" ampak da bi sam računalnik naredil "mapo", ko bi dobu mail od nekoga?
2. Kako bi v WinAmp določil da mi ob zagonu ne zažene tiste "Library" al kaj je že, ampak da bi mi recimo vedno pokazalo "jump to file"?

Vem mal začetniška vprašanja ampak tkole mamo....
Hvala za odgovore.
  • spremenil: msenjur ()

Goldee ::

pod 1 ne razumem vprasanja, mal obrazloz o kakem "pravilu" govoris?

pod 2 pa: knjiznico izklopis tako da das desni klik na winamp in odkljukas media library, da pa bi vedno imel jump to file semizdi se pa ne da..
HINT- jump to file ima tudi library, na vrhu vpises iskano pesem in ce jo imas v knjiznici ti jo izpise, pravtako use pesmi ki vesbujejo iste crke :)

LP

Goldee ::

in glede zacetniskih vprasanj: vsak mora nekje zaceti, tako kot smo usi :)
ne meni se za ostale ki takoj zacnejo zabijati ko vidjo kako tako vprasanje ;)

msenjur ::

1. vprašanje. Pravilo bi naredil če bi od "janeza" prišla pošta da mi jo premakne v podmapo v "inbox" v mapo "janez". jest tega nočem. V prejšnjih windowsih mi je kr sam neki naredu kot ene mapce in so mail od ene osebe se spravljali v njegovo mapco. Zdej je pa vse zmešan. Kako je po datumih prišlo je vse v "inboxu". A me razumeš?

2. Tista libarary mi sploh ni všeč za uporabo. Tko da, nič. bom pač vedno pritiskal J ko bom zaganjal programček.

mah sej glede začetniških vprašanj... Sm že kr znal sam zdej mam slovenske prej sm mel pa angleške windowse, in so naši prevodi kr neki! Tko da zato taka vprašanja...:D

aja... kako bi modem izključu. k mi kr ropota ko se povezuje. Pa sm dal v nastavitvah modema na tiho! Skrajno levo sm dal tist cagr??? Včasih je bilo to dost...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: msenjur ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

razvrščanje mp3-jov

Oddelek: Pomoč in nasveti
81238 (974) Dr.S
»

dve začetniški vprašanji ( C# )

Oddelek: Programiranje