Forum » Pomoč in nasveti » Brisanje datotek(filmov)?!
Brisanje datotek(filmov)?!
promocija ::
Pozdrav!
Imam problem, in sicer; ko si z DC++ downloadam film, mi ga shrani v Downloads mapo. Ko ga odprem dela normalno, ko ga pa hočem PRESTAVIT v drugo mapo, pa ne gre?! Mi napiše, da to datoteko uporablja drug program, da naj zaprem programe in poskusim znova. Fora je pa v tem, da ga ne uporablja nobedn drug program? Tudi ho hočem to datoteko zbrisat ne gre?!
Kako se odstranijo virus filmi, (700mb film downloadan v 5 minutah, in jih ne morem niti odpret), ker jih normalno ne morem zbrisat?!
Hvala!
LP
Imam problem, in sicer; ko si z DC++ downloadam film, mi ga shrani v Downloads mapo. Ko ga odprem dela normalno, ko ga pa hočem PRESTAVIT v drugo mapo, pa ne gre?! Mi napiše, da to datoteko uporablja drug program, da naj zaprem programe in poskusim znova. Fora je pa v tem, da ga ne uporablja nobedn drug program? Tudi ho hočem to datoteko zbrisat ne gre?!
Kako se odstranijo virus filmi, (700mb film downloadan v 5 minutah, in jih ne morem niti odpret), ker jih normalno ne morem zbrisat?!
Hvala!
LP
ni podpisa
- zaklenilo: Myth ()
mali tapravi ::
No ja.
Tak pa spet ne velja, čez nekoliko časa bomo vsi še samo arhiv brali, ne???
gkostko, a ti mogoče sheraš mapo download, če drugi uporabniki dl od tebe to datoteko pozabi na brisanje in prestavljanje datoteke.
700mb/5m=fake!!
Ne poskušaj niti odpirati takih datotek.
Uporabi VLC player,pa že med dl poglej kaj sploh dloadaš.
Tak pa spet ne velja, čez nekoliko časa bomo vsi še samo arhiv brali, ne???
gkostko, a ti mogoče sheraš mapo download, če drugi uporabniki dl od tebe to datoteko pozabi na brisanje in prestavljanje datoteke.
700mb/5m=fake!!
Ne poskušaj niti odpirati takih datotek.
Uporabi VLC player,pa že med dl poglej kaj sploh dloadaš.
Pa lep dan še naprej....
Myth ::
Ravno to je namen, da ne sprašuješ istega vprašanja skoz in skoz pa odpiraš nove teme.
Tako da zaklepam.
btw, če še imaš problem, obudi kakšno temo, kjer so o tem pisali. pa LP
Tako da zaklepam.
btw, če še imaš problem, obudi kakšno temo, kjer so o tem pisali. pa LP
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3361 (3063) | pivmik |
⊘ | Kako narediti DVD ???Oddelek: Zvok in slika | 2789 (2659) | CaqKa |
» | Mere vodnega blokaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1229 (1103) | steev |
» | .BIN , .MDFOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (904) | mohha53 |