Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje se v LJ dobijo xenonske žarnice za ročne svetilke
Kje se v LJ dobijo xenonske žarnice za ročne svetilke
tomaz321 ::
Skratka zanima me, kje v LJ imajo največjo izbiro žarnic za svetilke!
Sam nameravam narediti eno svetilko (ne vem še ali bo sestavljena iz tiste močnejše led žarnice ali pa iz kakšne močne xenon žarnice oz. če predlagate še kaj)!
Problem je danes dobiti svetilko, ki daje zelo močno svetlobo! Videl sem svetilke s xenon in t močnimi led žarnicami, ampak sta obe uporabljali foto baterijo in avtonomija je bila temu primerno zelo majhna. Jaz imam doma eno svetilko, kamor bi lahko not spravil 6xAA baterij, jih zaporedno zvezu in iščem žarnico, ki bi temu primerno lahko dajala svetlobo (skratka kakšna bolj visokonapetostna zadeva)!
Skratka kje se da dobit največ različnih tipov žarnic za svetilke (lohk tut v Sloveniji, da nau sam v LJ)!
Hvala!
Sam nameravam narediti eno svetilko (ne vem še ali bo sestavljena iz tiste močnejše led žarnice ali pa iz kakšne močne xenon žarnice oz. če predlagate še kaj)!
Problem je danes dobiti svetilko, ki daje zelo močno svetlobo! Videl sem svetilke s xenon in t močnimi led žarnicami, ampak sta obe uporabljali foto baterijo in avtonomija je bila temu primerno zelo majhna. Jaz imam doma eno svetilko, kamor bi lahko not spravil 6xAA baterij, jih zaporedno zvezu in iščem žarnico, ki bi temu primerno lahko dajala svetlobo (skratka kakšna bolj visokonapetostna zadeva)!
Skratka kje se da dobit največ različnih tipov žarnic za svetilke (lohk tut v Sloveniji, da nau sam v LJ)!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | se še dobi navadne žarnice? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25797 (10563) | čuhalev |
» | OsvetlitevOddelek: Pomoč in nasveti | 834 (727) | Compufreek |
» | Izdelava močne svetilkeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4251 (3442) | jest10 |
» | LED vs varčne vs navadne žarnice (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 35624 (25725) | Malajlo |