Forum » Operacijski sistemi » prenosnik iz Avstrije + menjava winxp eng
prenosnik iz Avstrije + menjava winxp eng
matjazzt ::
Pozdrav!
Nameravam kupiti prenosnik v Avstriji (Sony Vaio A317m), vendar sem totalno švoh v nemščini, zato bi zamenjal verzijo windowsov. Zanima me, če se pojavi kakšen problem (driverji, garancija,...), ob menjavi oz. inštalaciji angleskih oz. slovenskih xp-jev. Pa se malo offtopic, mislim kupit v trgovini Majdic, pa sem na forumu zasledil, da so neki problemi (na netu kaze zalogo, v trgovini nimajo racunalnikov), je to res?
Hvala,
lp matjazz
Nameravam kupiti prenosnik v Avstriji (Sony Vaio A317m), vendar sem totalno švoh v nemščini, zato bi zamenjal verzijo windowsov. Zanima me, če se pojavi kakšen problem (driverji, garancija,...), ob menjavi oz. inštalaciji angleskih oz. slovenskih xp-jev. Pa se malo offtopic, mislim kupit v trgovini Majdic, pa sem na forumu zasledil, da so neki problemi (na netu kaze zalogo, v trgovini nimajo racunalnikov), je to res?
Hvala,
lp matjazz
OwcA ::
Ti jutri povem, danes zvečer nameravam narediti svojega Sonya FS115B "uporabnega" (torej dol zmetati vse sranje, ki pride zraven in predvsem zamenjati jezik).
Otroška radovednost - gonilo napredka.
OwcA ::
Sem.
Vse deluje v najlepšem redu. S Sonyevimi gonilniki (Evropske dobiš na stran na www.vaio-link.com) se povečini sploh nisem nisem ubadal (torej tam kjer to ni bilo nujno), ampak sem vse pobral kar Intelu, dodatna orodja pa se vseeno splača naložiti.
Vse deluje v najlepšem redu. S Sonyevimi gonilniki (Evropske dobiš na stran na www.vaio-link.com) se povečini sploh nisem nisem ubadal (torej tam kjer to ni bilo nujno), ampak sem vse pobral kar Intelu, dodatna orodja pa se vseeno splača naložiti.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
matjazzt ::
Kul!
Hvala za informacije. Ko kupim in se bom lotu te zame dokaj zahtevne naloge te pa se kej zagnjavim.
lp
Hvala za informacije. Ko kupim in se bom lotu te zame dokaj zahtevne naloge te pa se kej zagnjavim.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosni računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3052 (2859) | eales |
» | Prenosnik Sony VAIO VGN-FW11E?Oddelek: Kaj kupiti | 2578 (2389) | billy |
» | Pomoc pri iskanju driverjev za PrenosnikaOddelek: Strojna oprema | 1198 (1172) | SynTax64 |
» | Prenosnik Toshiba Satellite M30X-165Oddelek: Kaj kupiti | 2219 (2052) | OwcA |
» | Sony VAIO PCG-FR315M GonilnikiOddelek: Strojna oprema | 1414 (1288) | Andrejcek |