Forum » Zvok in slika » VHS v avi,mpeg...
VHS v avi,mpeg...
Geoffrey ::
LP
Mene pa zanima če se mogoče da presneti VHS posnetke preko videorekorderja ali stare videokamere v računalnik preko grafične kartice (tv izhoda) z ustreznim programom? Kaj pa preko Skystar2 kartice? Če ne katera je najbolj priporočljiv TV-Tuner za presnemavanje VHS posnetkov v avi,mpeg... format v računalnik in kaj vse rabiš?
Hvala
Mene pa zanima če se mogoče da presneti VHS posnetke preko videorekorderja ali stare videokamere v računalnik preko grafične kartice (tv izhoda) z ustreznim programom? Kaj pa preko Skystar2 kartice? Če ne katera je najbolj priporočljiv TV-Tuner za presnemavanje VHS posnetkov v avi,mpeg... format v računalnik in kaj vse rabiš?
Hvala
nejc_ ::
ne vem tocno, kako si si zamislil dva izhoda (iz videorekorderja in graficne kartice) skombinirati...
jaz sem nekaj exprerimentiral iz pinnacle pc tv in sem z rezultatom zadovoljen..
jaz sem nekaj exprerimentiral iz pinnacle pc tv in sem z rezultatom zadovoljen..
Geoffrey ::
doma mam panasonic mini DV pa me zanima če se mogoče da to kamero povezat z videorekorderjem in tako presneti VHS posnetke prvo na kamero mini DV in potem iz nje na računalnik?
wonderboy ::
Ja Geoffrey, če ma tvoja kamera analogni vhod, se da presnet z videorekorderja na kamero. Potem pa preko firewire kabla preneseš s kamere na računalnik. Najbolš bo tko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | presnemavanje vhs-cdOddelek: Zvok in slika | 5463 (4053) | sergejevic |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6111 (3701) | francek1 |
» | Izbira pretvornika iz composite video v FW ali po drugi poti v PCOddelek: Zvok in slika | 1567 (1397) | Scotch3M |
» | iz video na DVD in kvaliteta zajema TV tunerjevOddelek: Zvok in slika | 2529 (2032) | zcetrt |
» | Posnetki iz VHS na DVDOddelek: Zvok in slika | 1736 (1578) | dimitrijus |