Forum » Pomoč in nasveti » Notbook AMD sempron 3000+
Notbook AMD sempron 3000+
znovak ::
Za prijatelja ki je kupil notebook z AMD sempronom 3000+, 256 MB DDR,HD40GB,DVD/CD combo, ATI Radeon graficna sem poskusal namestiti OS,kajti ni se imel casa zamujati z tem.
E,sedaj se pojavil problem.
Poskusal sem namestiti windows XP.Pri nalaganju devices (34 minut pred koncem) sem dobil sporocilo da je zamnjkalo fizicne memorije?? in se je vse skupaj zaustavilo.
Poskusal sem se dvakrat - z istim uspehom.
Ker je prijatelj potreboval racunalnik za delo mi je svetoval da se ne zamujam z XP, temvec da mu namestim W2K.
To je pa cudna stvar, W2K se je namestil iz prve.
Ko sem prinesel racunalnik h prijatelju, sva poskusala mogocnost da namestiva XP kot alternativo- rezultat kot pri prvem namescanju - zaustavitev na istem mestu.
Poskusala sva z updateom W2K na XP, zopet ista stvar. Poskusala sva XP z iste zgoscenke namestiti na drugi racunalnik in je slo, torej ni kriva zgoscenka, temvec je ocitno notebook v vprasanju.
Mi ve gdo povedat kaj je v vprasanju in kaj narediti?
E,sedaj se pojavil problem.
Poskusal sem namestiti windows XP.Pri nalaganju devices (34 minut pred koncem) sem dobil sporocilo da je zamnjkalo fizicne memorije?? in se je vse skupaj zaustavilo.
Poskusal sem se dvakrat - z istim uspehom.
Ker je prijatelj potreboval racunalnik za delo mi je svetoval da se ne zamujam z XP, temvec da mu namestim W2K.
To je pa cudna stvar, W2K se je namestil iz prve.
Ko sem prinesel racunalnik h prijatelju, sva poskusala mogocnost da namestiva XP kot alternativo- rezultat kot pri prvem namescanju - zaustavitev na istem mestu.
Poskusala sva z updateom W2K na XP, zopet ista stvar. Poskusala sva XP z iste zgoscenke namestiti na drugi racunalnik in je slo, torej ni kriva zgoscenka, temvec je ocitno notebook v vprasanju.
Mi ve gdo povedat kaj je v vprasanju in kaj narediti?
Z.Novak
bmandelj ::
nesi prenosnik na servis pa naj oni probajo
verjetno je nekaj s hardware narobe
LP
verjetno je nekaj s hardware narobe
LP
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus A7V8X-X plata, izbircna glede diskov???Oddelek: Strojna oprema | 797 (705) | Dr_M |
» | Zelo čuden mrežni problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1424) | Self-Defence |
» | ICS ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 865 (784) | Flamer |
» | Norton Ghost & Win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (1073) | Sumo |
» | Prodajalec in stranka po MicrosoftovoOddelek: Loža | 2527 (2143) | McHregec |