Forum » Kaj kupiti » Kje v SLO kupiti ohišje AKASA Eclipse-62?
Kje v SLO kupiti ohišje AKASA Eclipse-62?
Max X ::
Zanima me ali je že kje v Sloveniji možno kupit to ohišje (AKASA Eclipse-62)????
Situacija je taka, da bi rad imel predvsem dobro hlajeno ohišje (na testu katerega sem našel se je odrezalo full dobr), pa tudi izgled samega ohišja se mi dopade. Še en plus je za mene to, da se da baje celo razstavit.
Test: Eclipse-62
Druga varjanta o kateri razmišljam je CHIEFTEC BX serija.
Zanima me, če ga ima že kdo doma (ECLIPSA mislim) in njegove izkušnje z njim! Za CHIEFTEC-a vem, da ima večina pozitivne izkušnje z njim!
LP!
Situacija je taka, da bi rad imel predvsem dobro hlajeno ohišje (na testu katerega sem našel se je odrezalo full dobr), pa tudi izgled samega ohišja se mi dopade. Še en plus je za mene to, da se da baje celo razstavit.
Test: Eclipse-62
Druga varjanta o kateri razmišljam je CHIEFTEC BX serija.
Zanima me, če ga ima že kdo doma (ECLIPSA mislim) in njegove izkušnje z njim! Za CHIEFTEC-a vem, da ima večina pozitivne izkušnje z njim!
LP!
Elvoo ::
Tu imas to omenjeno ohisje vprasaj po emailu ce ga imajo na zalogi
http://www.in-put.com/shopping/index.ph...
http://www.in-put.com/shopping/index.ph...
ELvoooooooooooo
Max X ::
Elvoo HVALA za tvoj trud, sem že poslal mail in čakam na odgovor!
Medtem pa bi rad prebral še kakšno mnenje o tem ohišju (oziroma če priporočate še kakšno drugo ohišje v tem rangu)!!!
Medtem pa bi rad prebral še kakšno mnenje o tem ohišju (oziroma če priporočate še kakšno drugo ohišje v tem rangu)!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova revizija Celeron D procesorjevOddelek: Novice / Procesorji | 3091 (2353) | SavoKovac |
» | Popolnoma tiho računaloOddelek: Novice / Modifikacije | 4722 (3221) | abstinent |
» | PCI-E -> AGP ConverterOddelek: Strojna oprema | 1928 (1185) | TribesMan |
» | Mislim kupiti ta računalnik. KAJ MISLIŠ?Oddelek: Kaj kupiti | 1796 (1372) | Sami |
» | Via C3 1 Giga ProOddelek: Strojna oprema | 1644 (1420) | kuglvinkl |