» »

Rabim pomoc pri nakupu DVD-ROMa...!!!!!!

Rabim pomoc pri nakupu DVD-ROMa...!!!!!!

Tejc ::

OK. Zanima me kolk ste dobri in ce mi lahko en najde trgovino ki ima na ZALOGI tale DVD ROM Plextor PX-130 16 50 črn. Prosim ce lahko pomagate. :)

LP Matej

MEDENA ::

kak poseben razlog ? pa kdo sploh rabi dvd-rom ? če maš dvd pekače po 15...ali pa cdrw/dvd combo za 11 ?

Quikee ::

"pa kdo sploh rabi dvd-rom ?"
Predvsem tisti, ki niso zadovoljni z bralnimi sposobnostmi svojega DVD pekaca. Recimo ce mas Nec-a in dosti ripas filme in noces odstranit riplocka in si sit pocasnega ripanja imas moznost da se s tem sprijaznis ali pa si kupis DVD-ROM enoto. =)
Zdaj ne vem kako dobri so Plextorjevi DVD-ROM-i vem pa da jih dosti kupuje AOpen 1640, ki dobro odpravljajo napake in so zelo hitri pri branju ter se polek tega podpirajo preverjanje kvalitete.. ceprav za to DVD-ROM-i niso primerni. Problem je, da ne vem ce se jih pri nas da dobit. Druga alternativa pa je LiteOn 167T.

MEDENA ::

jaz mam LG CDRW 52X/32X/52X/16X DVD enoto....za prodat...nova 1 mesec....ZS ali pa email....ugodna cena :)

Tejc ::

Jep.... Razlog je ta da imam vedno 2 enoti. Sprasujem pa ce kdo ve kje je ta model na ZALOGI... :) DVD-RW bo seveda tut zraven tko da ne rabim, vseeno hvala lepa za ponudbo:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tejc ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen računalnik imate pa vi? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18716924 (8963) Vlad Tepeš
»

inštalacija XPjev

Oddelek: Pomoč in nasveti
101980 (1770) farko
»

Kateri DVD-ROM

Oddelek: Kaj kupiti
212074 (1731) pia
»

best buy pekac (kakovost/cena) po vasem (strani: 1 2 )

514157 (3537) krucymucy
»

Kater CD-ROM?

401890 (1354) Clemento

Več podobnih tem