Forum » Pomoč in nasveti » Napajalnik
Napajalnik
shadow1 ::
Zanima me, kakšen napajalnik potrebujem za Durona 900 in ploščo Abit KT7E. Zaenkrat imam enega od Pentiuma II, ki pa verjetno ni pravi(star 3 leta).
krucymucy ::
Ce mas tistga od pentiuma bo verjetno kar pravi - samo ce mas ful hardware, pa ce mislis kaj navijat pa bo mal svoh - oz. poglej kolk watov ma!!!
Ce je 200W bo mal kriza, ce je pa vec se pa ze da prezvet, ceprav mam jest tud 200W sam mi dela na meji!!!
Aja, a si imel soft power off??? To da ti ga ugasne kar iz windowsov s klikom miske!!! Ce je pol bo ta prav!!!
Ce je 200W bo mal kriza, ce je pa vec se pa ze da prezvet, ceprav mam jest tud 200W sam mi dela na meji!!!
Aja, a si imel soft power off??? To da ti ga ugasne kar iz windowsov s klikom miske!!! Ce je pol bo ta prav!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel: prihodnost so počasnejši in varčnejši čipi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 18743 (11630) | pegasus |
» | Poceni gaming pc (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11877 (10705) | Šolar |
» | Dothan vs. FX (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5930 (4227) | Spajky |
» | pentium 4 ali athlon64 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4874 (3875) | Jan987 |
» | Računalnik se noče prižgati. Kaj narediti???Oddelek: Navijanje | 1342 (1042) | Caligula |