Forum » Operacijski sistemi » operacijski sistem ki odpira windows in linux programe...
operacijski sistem ki odpira windows in linux programe...
civic_ ::
vem neumens sem....
ampak neki se je govorilo o nekem lindowsu ki naj bi vse odprl ampak sem želel preverit na netu sem iskal ampak ne nasel
ampak neki se je govorilo o nekem lindowsu ki naj bi vse odprl ampak sem želel preverit na netu sem iskal ampak ne nasel
poweroff ::
Linspire je navaden Linux, ki pa je zelo podoben grafično) windowsem. Za poganjanje Win programov pa uporablja Wine - windows emulator, ki pa seveda ne dela 100%...
sudo poweroff
gpg ::
Strategijo so spremenili. Se pa s tem (Windows programi na Linuxu) ukvarja še naprej podjetje CodeWevers.
root987 ::
Kakšna je pa njihova nova strategija? Še ena Linux distribucija z nekimi fancy fićrji?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
no linspire sem našel na linspire.com
ampak najcenejši je 50$ našel sem neke kode za zastonj kupon ampak je zastarela.
li kdo ve novo ali pa kakšno stran za zlowdat?
ampak najcenejši je 50$ našel sem neke kode za zastonj kupon ampak je zastarela.
li kdo ve novo ali pa kakšno stran za zlowdat?
wishmaster ::
Xandros je tud vredu.Jaz ko sem ga probavo mi je not laufo office xp,cyclemania,mirc skripte ,adobe.Seveda preko emulatorja (cross over office ki je integriran v xandrosa).Za začetnika je to dober linux,v njem pa deluje tud apt-get ,pa tud debian paketi mu niso tuji.Za tiste ko so nori na windows šminko je to taprav linux.
Screenshoti:http://www.xandros.com/products/home/de....
Screenshoti:http://www.xandros.com/products/home/de....
no mislim da bom kar vectorja obdrzal ker ya 375mhy ne verjamem da bi xantor ali linspire delal. edino wine mi noce delat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft bo sodeloval z LinspireOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4224 (2828) | sidd |
» | Linspire 5 da/neOddelek: Operacijski sistemi | 821 (757) | elasto_mania |
» | Ce ze nocete kupiti Linspire (Lindows) OSa, ga lahko legalno dobite zastonjOddelek: Kaj kupiti | 2146 (1653) | bzp |
» | Kaj je bolše windows ali linux? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5960 (4715) | MasterMind |
» | Kateri Linux je najbolj primeren za prehod iz Winsow?Oddelek: Operacijski sistemi | 1980 (1579) | Skrat |