» »

En velik problem!

En velik problem!

Podurkac ::

Hy! mam problem k sem mel racunalnik celeron 500mhz navit na 566, plato qdi bliliantx 5, ter teacov cd rom 32x + cd rekorder acer 8x4x32(nov), mi je vse delalo ok!! Pa sem zamenjal plosco in sicer
abit va 6(sem kubil zta male dnarje v pcs trgovini: ter jo sam zmontiral) Lahko recem da imam dokaj izkusnje z racunalniki k sem jih ze dost vkup sestavo!! Ampak moj se ko ga vzem prizge ter sveti rdeca lucka od diska, na zaslonu pa ni nic!Potem ga resetiram ter racunalnik normalno pride v windowse?!! Kaj je narobe?? plosca ne more biti hin, ker sem jo nazaj nesu in je ok! drug problem je da mi cdr ne posname vec nobene+ga cdja ampak samo smodi! Uporabljam clonecd + cdrwin+nero in nic!Ne vem kj bi to blo,aja plosco sem zamnju k se lahk gor dajo celeroni2/pentiumi 3 do 12000mhz z novim biosom in mi jebila to zelo poceni resitev 24 jurjov! Hvala za pomoc,,, in oprostite ce prevec klobasam!!:)thx!

msmiha ::

1. CD-R(W) daj na svoj kanal. Disk in pa CD rom naj bota na istem kanalu.
2. Uporablaj sam en program za pečenje, ker drugače se kar hitro zgodi, da kaj šteka
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaš prvi mlinček (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
868094 (5112) opeter
»

Kdo je zdej nor - jst al računalnik!!??

Oddelek: Pomoč in nasveti
111098 (867) AngelOfDeath
»

Povprečen slovenski računalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
685026 (3698) Zheegec
»

kolk mocan racunalnik za win2000

Oddelek: Operacijski sistemi
131152 (983) Azrael
»

Kaksen rac. kupiti? (delo z AutoCAD-om)

Oddelek: Kaj kupiti
121208 (1075) BoO

Več podobnih tem