Forum » Pomoč in nasveti » Zvočna kartica
Zvočna kartica
Borci ::
V Win2000 sem hotel inštalirati nek nov driver za Crystal zvočno kartico, pa so nastopili problemi in zdaj ne morem niti inštalirati starejšega driverja, ki je deloval brez problemov.
Po zagonu inštalacijskega programa se je računalnik ponovno zagnal in javil, da je našel tele nove komponente: CTRL, MPU in WSS/SB. Najti pa bi moral Crystal Sound Card (Codec, Control Register in MPU-401 Compatible).
Driverjev za te nove komponente ni nikjer. Pa kako je lahko preimenoval Zvočno kartico.
Ker mi v drugih Win-sih dela v redu.
Odstranil se že zvočno kartico, in ponovno zagnal, vendar ni uspeha.
A pozna kdo rešitev kako win2000 reči, da je to Crystal zvočna kartica in ne nek CTRL, MPU in WSS/SB.
Po zagonu inštalacijskega programa se je računalnik ponovno zagnal in javil, da je našel tele nove komponente: CTRL, MPU in WSS/SB. Najti pa bi moral Crystal Sound Card (Codec, Control Register in MPU-401 Compatible).
Driverjev za te nove komponente ni nikjer. Pa kako je lahko preimenoval Zvočno kartico.
Ker mi v drugih Win-sih dela v redu.
Odstranil se že zvočno kartico, in ponovno zagnal, vendar ni uspeha.
A pozna kdo rešitev kako win2000 reči, da je to Crystal zvočna kartica in ne nek CTRL, MPU in WSS/SB.
Borci ::
Nobeden ni poznal rešitve, zato sem se podal v ponovno inštalacijo windowsov.
Mi pa še vedno ni jasno, kako je lahko tako preimenoval kartico, da je več niso prepoznali.
Mi pa še vedno ni jasno, kako je lahko tako preimenoval kartico, da je več niso prepoznali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star računalnik MS-DOS igre v Windows 98 SEOddelek: Igre | 5879 (4367) | opeter |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | Nova zvočna na plati z integrirano zvočno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1478 (1380) | DavidJ |
» | Fedora - Modules - Opl3sax - kako zagnati module avtomatično?Oddelek: Operacijski sistemi | 815 (751) | Gandalfar |
» | Fortissimo2 driverji se obnašajo idiotsko.Oddelek: Zvok in slika | 990 (890) | Gabro |