» »

Intellimouse inštalacija...

Intellimouse inštalacija...

frudi ::

ok, dobim microsoftov intellimouse optical in miškona priklopim na računalo. pod win98 ni problemov - zaženem intellipoint software, ga uspešno inštalira, se resetira, najde miš in inštalira gonilnike, miš dela.
pod win2000 pa nastane problem - zaženem intellipoint software, ga uspešno inštalira, se resetira, najde miš in začne inštalirat gonilnike... nato pa mi zateži naj vstavim win2000 setup cd, da rabi fajl 'mouhid.sys'. ampak tega fajla ni na cdju; pregledam celoten disk, ga ni nikjer. pregledam celoten win2000 setup cd, nič; poskusim še win98 setup cd - nič.
se odpravim fajl iskat po netu, vtipkam 'mouhid.sys' v google, najde par zadetkov ampak nič za downloadat. na microsoftovi strani z gonilniki ni druga kot intellipoint software. skratka dotičnega fajla NIKJER ne najdem.
ma še kdo kako idejo, kam pogledat??

če ima torej kdo ta fajl, 'mouhid.sys' ali pa mouhid.sy_, kjerkoli na disku, se toplo priporočam, da mi ga pošlje. še posebej kdo, ki ima win2000 in microsoftovo miško...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Igor ::

hmm jest sm mel 2000 sicer mam intely explorer samo je delal bp .. probej najnovejse driverje k so tko isti za vse opticne misi (verzija 3.2) pa mogoce direct x ?

directx mam 8.0a, intellipoint software pa tud najnovejši - 3.2.
sicer mi je zdaj uspelo, da mi ne teži več za oni fajl, zgleda da je bil kriv gamepad, ki sem ga mel na drugem usb priključku.

ampak še vedno mam probleme - pod win2000 mi dela samo preko ps2 porta, prek usb pa ne daje nikakšrnih znakov življenja (pod win98 dela prek usb od prve).
problem je ta, da pri inštalaciji gonilnikov Hardware wizard javi, da ne more inštalirat gonilnikov, ker ne najde driver resource file al nekaj takega... enostavno nimam pojma, kaj ga muči, ker očitno uporablja enak gonilnik ko dela prek ps2 in takrat ni nobenih problemov.
zgleda, da je nekaj narobe s podporo usb, ampak preprosto sem brez idej, kaj narediti.

ej Igor (ali pa kdorkoli z microsoftovo miško) če se ti da, a lahko pogledaš, kaj vse se nahaja na CDju z gonilniki, ki si ga dobo zravn Intellimouse Explorerja? jaz namreč tega CDja nimam, ker polne verzije tega glodalca niso nikjer imeli in sem moral vzet oem - brez škatle in žal tudi brez gonilnikov. mogoče pa je na CDju kaj, kar bi poleg Intellipoint softwara še moral imeti...

skratka, skoraj sem že zgubl živce, ampak kot kaže sem do nadalnjega obtičal na ps2... no, vsaj dela...

očitno je res nekaj na reku 'Ko odpove vse ostalo, reinštaliraj Windowse'. zdaj namreč deluje brez problemov :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podatki iz Memory-Dump-a?

Oddelek: Pomoč in nasveti
202162 (1716) R33D3M33R
»

Cd rom ne pece :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
61733 (1620) 5er-->
»