Forum » Sedem umetnosti » CSI + CSI: Miami + CSI: NY
CSI + CSI: Miami + CSI: NY
Angelina ::
jz sm čist preveč nora na forenziko ratala... pa me mal zanima kolk folka je še tle tacga, pa ka kej vi mislte o tej zadevi pa tko....
po moje so tole ene full u redu nanizanke... tisti k pa skriprte pišejo majo pa res najhujšo domišlijo, k učas tko zamotajo zadevo, d si čist šokiran na konc....
po moje so tole ene full u redu nanizanke... tisti k pa skriprte pišejo majo pa res najhujšo domišlijo, k učas tko zamotajo zadevo, d si čist šokiran na konc....
- spremenila: Angelina ()
Myth ::
Ja, kaj pri hudiču je pa tak zanimivega tam razn zgodbe? Če hočeš gledati prave forenzike maš na Discovery-ju jih tui
Sicer so mi odlične nanizanke, ampak vsega pa kuj tak spet ne ugotoviš, vsaj ne tak hitro...
Sicer so mi odlične nanizanke, ampak vsega pa kuj tak spet ne ugotoviš, vsaj ne tak hitro...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Gandalfar ::
Men so tud kul. Sam trenutno gledam samo Miami. So ostali za moje pojme prevec bloody in nimam interesa gledat kako rezejo trupla ipd.
Heh, jaz tudi... nekako ne prenesem takšnih bloody filmov. Mene bolj zanimajo programi/računalniki/oprema ki jo uprabljajo.
BigWhale ::
Take nadaljevanke malo prevec delajo cudodelnike iz forenzikov... ;> Zdaj bi vsi samo odpadle sramne dlake iskali... ;)
PS: Sicer pa komaj cakam na en tak redneck CSI: Alabama al pa texas.. ;) Howdy! :P
PS: Sicer pa komaj cakam na en tak redneck CSI: Alabama al pa texas.. ;) Howdy! :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
OwcA ::
Ja, forenziki na Discoveryu te nekoliko streznijo. Je pa serija CSI dobra zbirka urbanih legend, uporabili so jih že obilo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Gandalfar ::
CSI gledas bolj v stilu relaksacije in kul efektov kot pa nekih hudih forenzikov. Itak na vseh kistah laufa MovieOS :)
jsmith ::
Še nekaj sorodnih nadaljevank:
Cold Case - reševanje nerešenih primerov izpred 10-20 let
Medical Investigation - odkrivanje in preprečevanje epidemij
NCIS - vojaški CSI
Numb3rs - iskanje kriminalcev s pomočjo matematike
Cold Case - reševanje nerešenih primerov izpred 10-20 let
Medical Investigation - odkrivanje in preprečevanje epidemij
NCIS - vojaški CSI
Numb3rs - iskanje kriminalcev s pomočjo matematike
Angelina ::
Sm prečekirala tole Numb3rs sceno... huda zadeva... komi čakam na #7
http://www.sgc-network.com/index.shtml - pridruži se! :D
sketch ::
Velja enako kot za Stargate temo.
Karkoli kar samo izgleda, kot da bi lahko smrdelo po mislih na warez, bo brisano. Ne omenjajte kje ste dobili epizode, ne hvalite se s svojo (ne)sposobnostjo piratiziranja, ne razglašajte kako "bo treba malo pogledat" po p2p sistemih (zaradi tega niste kul hekerji), ne naprošajte za epizode, ne razgašajte kaj ste pravkar sneli...
Če tega ne boste upoštevali in bom(o) imeli preveč dela z brisanjem, bomo temo zaklenili in čas izkoristili za druge stvari.
Tako da se prosim omejite na vsebino serij, in ne na njihovo pridobivanje.
Hvala,
s.
Karkoli kar samo izgleda, kot da bi lahko smrdelo po mislih na warez, bo brisano. Ne omenjajte kje ste dobili epizode, ne hvalite se s svojo (ne)sposobnostjo piratiziranja, ne razglašajte kako "bo treba malo pogledat" po p2p sistemih (zaradi tega niste kul hekerji), ne naprošajte za epizode, ne razgašajte kaj ste pravkar sneli...
Če tega ne boste upoštevali in bom(o) imeli preveč dela z brisanjem, bomo temo zaklenili in čas izkoristili za druge stvari.
Tako da se prosim omejite na vsebino serij, in ne na njihovo pridobivanje.
Hvala,
s.
Adapt and overcome.
A tebe paranoja daje? To se vse vrti po TV. Brez skrbi.
btw, kje se vrti Numb3rs? Pa časa kdaj bi tui bil vesel, če povete.
btw, kje se vrti Numb3rs? Pa časa kdaj bi tui bil vesel, če povete.
Pithlit ::
Hmmm... smo pa občutljivi... mislim da vsak lahko stvari najde če le hoče. Pravila foruma pa poznam. Če sem bilo kje kak link dal oz. bilo koga napeljeval na slaba dejanja se pa opravičujem.
Mr|ce: TVTome poglej če kaj pomaga. V Evropi pa se mi zdi da še ne predvajajo.
Mr|ce: TVTome poglej če kaj pomaga. V Evropi pa se mi zdi da še ne predvajajo.
Life is as complicated as we make it...
DPrinc ::
Za vse fane CSIja je odprt forum csi-slo.top-forum.net. Star je komaj en dan, ampak če se registrirate bo vedno več uporabnikov in bo forum zaživel
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DPrinc ()
Mentalist ::
Po dolgem času spet oživljam temo. Ve kdo, kaj se zgodi na začetku 7. sezone z Horatiom Cainom (Davidom Carusom), ker so ga v zadnjem delu šeste sezone ustrelili, je bil ta del danes na A kanalu. Čudno se mi zdi, ker tega ne bodo več vrteli od ponedeljka naprej, vem pa, da je še sedma sezona.
Lool.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mentalist ()
PaX_MaN ::
N'č bat, če so jih odkupil šest, bodo pa še sedmo inštalacijo Bruckheimerjevih one-linerjev, eee, preiskovalcev, pa boš takrat potešil svojo neučakanost.
imallears ::
med vsemi ne bi vedel, med dvema pa verjetno veš, da je že bil. Drugače je pa meni CSI preveč sterilen :), mam raje NCIS al pa Leverage (samo to ni crime investigation ampak crime execution :D, samo robin hood varjanta, pa ful dobr) :D
zee ::
nekaj delov, kjer je bil crossover, je bilo v preteklih sezonah.
EDIT: dodal manjkajoco vejico.
EDIT: dodal manjkajoco vejico.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
levaky ::
Tudi vsi trije so se že križali... Ne dolgo nazaj, mogoče 2,3 epizode? Ko so iskali eno mulo, k je šla iz LV v Miami, pa je pol nekje umes prišla tudi do New Yorka... Zanimiva zadevca:)
lp, Matej
lp, Matej
BigWhale ::
A ni crossover tega mau bedno no. Ze tko vse primere resjo, ce bi nardil tak full cross over pol bi itak primer resl v petih minutah. :>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intelov sistem za generiranje enkratnih gesel v procesorjuOddelek: Novice / Procesorji | 3613 (2722) | Grumf |
» | Katere TV serije trenutno spremljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 8397 (6377) | Gapi |
» | Serije like Prison BreakOddelek: Sedem umetnosti | 1365 (1277) | iso2000 |
» | CSI: MiamiOddelek: Igre | 1062 (962) | roli |
» | C.S.I. softweare (fikcija ali bolana resničnost ?!??)Oddelek: Loža | 1325 (1057) | sketch |