Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč!!rač. ZMRZNE?!
Pomoč!!rač. ZMRZNE?!
Yogurt ::
pred 3 dnevi sm kupu rač.
amd athlon 3000+
grafična je radeon 9600
512 ddr ram
...
naložu sm si igrco,ko špilam 5-10 minut mi računalnik zmrzne?!potem pa lahko samo še resetiram računalnik.
zakaj to?
nastavitve nism nč spreminju.z igrco zihr ni nč narobe zato ker j originalna.pa tut na drugem špili mi isto nardi,enostavno zmrzne.
kaj naj zdaj naredim?a naj ga nesem nazaj u trgovino?
amd athlon 3000+
grafična je radeon 9600
512 ddr ram
...
naložu sm si igrco,ko špilam 5-10 minut mi računalnik zmrzne?!potem pa lahko samo še resetiram računalnik.
zakaj to?
nastavitve nism nč spreminju.z igrco zihr ni nč narobe zato ker j originalna.pa tut na drugem špili mi isto nardi,enostavno zmrzne.
kaj naj zdaj naredim?a naj ga nesem nazaj u trgovino?
DominusSLO ::
1.možnost: probaj se malo poigrat z nastavitvami grafe v biosu(fastwrite, agp aperture itd.)
2.možnost: obvezno moraš imet inštaliran directx9c in najnovejše driverje(plata in grafa)
3.možnost: kupil si sistem s 300w noname napajalcem, ki je v resnici 150w
4.možnost: preizkusi ram in cpu s prime-om
5.možnost: nesi pc nazaj, naj se oni mučijo...možno pa, da boš nekaj časa brez pc-ja
Ne izključujem pa drugih možnosti...
LP
2.možnost: obvezno moraš imet inštaliran directx9c in najnovejše driverje(plata in grafa)
3.možnost: kupil si sistem s 300w noname napajalcem, ki je v resnici 150w
4.možnost: preizkusi ram in cpu s prime-om
5.možnost: nesi pc nazaj, naj se oni mučijo...možno pa, da boš nekaj časa brez pc-ja
Ne izključujem pa drugih možnosti...
LP
delfinus ::
Jup nekje na relaciji PSU, memorija, graficna kartica je lahko narobe.
Memtest86 si skini z neta in testiraj, ce t prezveci je mem OK. Potem sledi menjava napajalnika.
Meni se je obesala z 360W in Geforce 5900, seveda ob malenkost naviti masini. ce imas slab napajalnik je lahko to razlog.
Memtest86 si skini z neta in testiraj, ce t prezveci je mem OK. Potem sledi menjava napajalnika.
Meni se je obesala z 360W in Geforce 5900, seveda ob malenkost naviti masini. ce imas slab napajalnik je lahko to razlog.
sm nesu računalink nazaj u trgovino,pa so mi rekl,de j problem u grafični-kao de j grafična z napako al neki tazga.
grafična j pa Ge-cube radeon 9600 XT
ne morm verjet u ponedeljek sm ga kupu (novga),pol mi pa kao grafična odpove,mislm??!!
zdej morm pa do ponedelka čakat
začneš tuhtat kako grafično so sploh dal noter(rabljeno?!)
a se lohka sploh nardi de j grafična z napako ,če j nova?zihr j verjetnost 1:10000,pa glih jst sm jo mogu dobit
grafična j pa Ge-cube radeon 9600 XT
ne morm verjet u ponedeljek sm ga kupu (novga),pol mi pa kao grafična odpove,mislm??!!
zdej morm pa do ponedelka čakat
začneš tuhtat kako grafično so sploh dal noter(rabljeno?!)
a se lohka sploh nardi de j grafična z napako ,če j nova?zihr j verjetnost 1:10000,pa glih jst sm jo mogu dobit
DominusSLO ::
yogurt
Bi nam povedal, kje si pc kupil(da vemo kje radi temeljito stestirajo pc preden ga prodajo)?
Bi nam povedal, kje si pc kupil(da vemo kje radi temeljito stestirajo pc preden ga prodajo)?
računalnik sm kupu u INFO-ti u trbovljah.en moj frend j tut tuki rač. kupu pa so neki narobe zvezal,pa se mu j full segrevu,u bistvu pregrevu.
upam samo da bo u ponedeljek ko bom šou po rač.
delal vse tip-top.drgač...
sej nimam nč proti trgovini,sam naj zrihtajo tko ku more bit,ne pa da morm čez par dni rač. nazaj nest
upam samo da bo u ponedeljek ko bom šou po rač.
delal vse tip-top.drgač...
sej nimam nč proti trgovini,sam naj zrihtajo tko ku more bit,ne pa da morm čez par dni rač. nazaj nest
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yogurt ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik friza...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1376 (1092) | seljo |
⊘ | Ali je vredu ta grafična? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5012 (4178) | boštjan |
» | Radeon 9600 PRO "DIED" ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4146 (3308) | Boki_ |
» | ATI Radeon 9600 PRO 128Mb (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4104 (3194) | MEDENA |
» | Mnenje o računalniku?Oddelek: Kaj kupiti | 1479 (1070) | jest10 |