Forum » Omrežja in internet » FireFox
FireFox
.:n3j0:. ::
Zio!
Dons sem fotru na racunalnik nastimu Firefox. In zdej mam eno vprasanje:
Ko odprem stran siol.net, se mi na vrhu ekrana pokaze okencek v katere pise:
"Dodatki, ki jih nimate namescenih, so potrebni za prikaz vse vecpredstavnosti na tej strani", in pol pa kliknem tist okvircek "Namesti manjkajoce dodatke..." , no in pol se odpre novo okvno, ki kaze kok je se do konca "instalacije". To je pa tud use. Od tuki naprej se pa nc vec ne premakne.
Kva nej nardim da se mi bodo ti dodatki posnel,in da bom lahko normalno brsku po netu,brez manjkajocih slik,.....itd???
Hvala,
LP
Dons sem fotru na racunalnik nastimu Firefox. In zdej mam eno vprasanje:
Ko odprem stran siol.net, se mi na vrhu ekrana pokaze okencek v katere pise:
"Dodatki, ki jih nimate namescenih, so potrebni za prikaz vse vecpredstavnosti na tej strani", in pol pa kliknem tist okvircek "Namesti manjkajoce dodatke..." , no in pol se odpre novo okvno, ki kaze kok je se do konca "instalacije". To je pa tud use. Od tuki naprej se pa nc vec ne premakne.
Kva nej nardim da se mi bodo ti dodatki posnel,in da bom lahko normalno brsku po netu,brez manjkajocih slik,.....itd???
Hvala,
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Secure Connection FailedOddelek: Pomoč in nasveti | 873 (669) | bbobst |
» | Nepopolno izokriščanje RAM-a? & Mozilla PluginOddelek: Pomoč in nasveti | 4776 (4374) | Twix |
» | Firefox 3.6 še ta mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10746 (8645) | Icematxyz |
» | Chrome 3.0 stabilenOddelek: Novice / Brskalniki | 5460 (3312) | Aston_11 |
» | Pomanjkanje pomnilnika v 2010Oddelek: Novice / Pomnilnik | 3854 (2750) | gruntfürmich |