Forum » Šola » kje dobiti informacije...
kje dobiti informacije...
igor0203 ::
Zanima me, kje bi dobil kakšne informacije/podatke o razvoju sveta? Ker imam to namreč za seminarsko pr soci, sam nimam ideje kaj bi pisu o tem. ker lahko napišem 10000strani o tem, sam ne smem pa bit omejen na samo eno temo... tko da če mate kakšne linke, pliz help me...
LP
LP
hja problem je v tem, ker ne vem o čem bi pisal, veš? sm uprašu prfokso kaj da pišem pa mi je rekla da o razvoju sveta... sm jo pol uprašu če loh o nanotehnologiji pa je rekla da ne smem sam eno smer izbrat ampak splošno... u bistvu moram pisat o tehnologiji, ker če se tehnologija razvija se pol tud gospodarstvo, zdravstvo..., a ne?
gzibret ::
Ali pa kakšen geološki seminar v stilu:
supernova -> akrecijski disk -> planetezimali -> planeti -> formiranje lune ->diferenciacija elementov -> nastanek celinske skorje -> nastanek oceanov in atmosfere -> nastanek življenja itd...
pogooglaj...
supernova -> akrecijski disk -> planetezimali -> planeti -> formiranje lune ->diferenciacija elementov -> nastanek celinske skorje -> nastanek oceanov in atmosfere -> nastanek življenja itd...
pogooglaj...
Vse je za neki dobr!
heh sem premal pozorno bral vaše poste.. rabim o razvoju sveta v prihodnosti in ne v preteklosti. Kam se bo svet razvil, itd.
_marko ::
Glej temo Protokol v Z&T, ampak tega sociologinja najbrž niti nebo razumela. Maš pa to seveda podkrepljeno z argumenti, če upaš to predstavit razredu nevem, moraš pa dobro razumet prej.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
snow ::
Marko ti je omenil že protokol, kjer dosti gledamo tudi na http://www.kurzweilai.net/index.html?flash=1. Tam najdeš te zadeve.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup človeškega umaOddelek: Znanost in tehnologija | 4780 (3611) | MUC |
» | Dobre strokovne, znanstvene in poljudnoznanstvene knjige (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 29809 (19741) | scarble |
» | Razvoj v bliznji prihodnosti (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 5391 (3441) | Thomas |
» | razvoj sveta v naslednjih 20 letihOddelek: Znanost in tehnologija | 2348 (1800) | Thomas |
» | AI - chatterboti, kateri je najboljši?!?Oddelek: Znanost in tehnologija | 2788 (2448) | Thomas |