» »

kje dobiti informacije...

kje dobiti informacije...

igor0203 ::

Zanima me, kje bi dobil kakšne informacije/podatke o razvoju sveta? Ker imam to namreč za seminarsko pr soci, sam nimam ideje kaj bi pisu o tem. ker lahko napišem 10000strani o tem, sam ne smem pa bit omejen na samo eno temo... tko da če mate kakšne linke, pliz help me...

LP

Matev ::

http://www.google.com/search?hl=sl&q=ev...

samo v google sem vtipku tisto kar iščeš

hja problem je v tem, ker ne vem o čem bi pisal, veš? sm uprašu prfokso kaj da pišem pa mi je rekla da o razvoju sveta... :\ sm jo pol uprašu če loh o nanotehnologiji pa je rekla da ne smem sam eno smer izbrat ampak splošno... u bistvu moram pisat o tehnologiji, ker če se tehnologija razvija se pol tud gospodarstvo, zdravstvo..., a ne?

Matev ::

potem pa filozofski esej o drvenju sveta v propad napiši

gzibret ::

Ali pa kakšen geološki seminar v stilu:

supernova -> akrecijski disk -> planetezimali -> planeti -> formiranje lune ->diferenciacija elementov -> nastanek celinske skorje -> nastanek oceanov in atmosfere -> nastanek življenja itd...

pogooglaj...
Vse je za neki dobr!

heh sem premal pozorno bral vaše poste.. rabim o razvoju sveta v prihodnosti in ne v preteklosti. Kam se bo svet razvil, itd.

_marko ::

Glej temo Protokol v Z&T, ampak tega sociologinja najbrž niti nebo razumela. Maš pa to seveda podkrepljeno z argumenti, če upaš to predstavit razredu nevem, moraš pa dobro razumet prej.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

snow ::

Marko ti je omenil že protokol, kjer dosti gledamo tudi na http://www.kurzweilai.net/index.html?flash=1. Tam najdeš te zadeve.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Backup človeškega uma

Oddelek: Znanost in tehnologija
354780 (3611) MUC
»

Dobre strokovne, znanstvene in poljudnoznanstvene knjige (strani: 1 2 )

8029809 (19741) scarble
»

Razvoj v bliznji prihodnosti (strani: 1 2 )

815391 (3441) Thomas
»

razvoj sveta v naslednjih 20 letih

162348 (1800) Thomas
»

AI - chatterboti, kateri je najboljši?!?

92788 (2448) Thomas

Več podobnih tem