Forum » Zvok in slika » Divx-i na XPjih
Divx-i na XPjih
akulp ::
na prenosnem računalniku, kjer so prej NORMALNO delal filmi naXPji...se je zacela slika kar naenkrat zatikat...naredil sem uninstall vseh codecov (tudi brisal iz registra) nalozil najprej FFDshow..in poskusill...nic...slika se zatika oz. zaostaja za zvokom...spet ruknem vse dol..poskusim se z K-Lite Codec Pack..se vedno isto.....a kdo ve, kaj bi bli lahko se mozni vzroki....vem da je moj opis pomankljiv..saj kar se tice, nameščenih programov itd...sam ne vem iz glave..ker ma to frend doma...sem pa do sedaj na vse kompe nalagal FFdshow al pa tale K-Lite Codec Pack in povsod je delal vse OK..tako da nimam resitve...aja..poskusal sem tudi samo z navadnim Divx in Xvid codecom...predvajal pa sem filme v BSu, DIvX palyerju, WMP...pa povosd isto..neujemanje zvoka in videa...
Hvala za pomoč!
Hvala za pomoč!
Lukcc
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
CoolBits ::
Kaj je to sam en film al vsi filmi? Mogoče gonilniki ali kakšne nastavitve, če si kaj spreminjal...možno pa tudi kak drugi proces v ozadju porablja procesor.
Myth ::
Jaz bi rekel, da če hočeta ravno tisti "en" film videt, da je slabo posnet. Ali pa je pri vseh filmih tako?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
akulp ::
sori..pozabil napisat..pri vseh..gonilniki..niso se nic spreminjali od takrat ko je vse delal OK..noben "požrešen" proces ne teče v ozadju
Lukcc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bs playerOddelek: Programska oprema | 1711 (1365) | PaX_MaN |
» | Problem - ni zvokaOddelek: Zvok in slika | 1444 (1386) | Primorec |
» | na bsplayerju nekateri filmi potiho nekateri naglasOddelek: Zvok in slika | 1326 (1159) | CaqKa |
» | Worms World Party in NIMOOddelek: Igre | 942 (888) | jRk0 |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3913 (3647) | ferjan |