Forum » Strojna oprema » Soltek 75FRN2-RL
Soltek 75FRN2-RL
IgorM ::
Pozdravljeni.
Ima slučajno kdo izkušnje s tole plato?
Zanima me kako se obnese in ali se splača kupit novo za 15kSIT v primerjavi s katero drugo plato?
Hvala že v naprej.
Ima slučajno kdo izkušnje s tole plato?
Zanima me kako se obnese in ali se splača kupit novo za 15kSIT v primerjavi s katero drugo plato?
Hvala že v naprej.
TylerDurden ::
Jaz sem jo imel kakšno leto in pol, nato je zgorel ATX konektor.
Let\'s make some soap ...
IgorM ::
Torej je "vroča" plata.
Kaj pa delovanje in stabilnost, kako se obnese pri tem?
Se jo splača kupit za 15kSIT al naj raje nabavim kako drugo podobno plato?
Kaj pa delovanje in stabilnost, kako se obnese pri tem?
Se jo splača kupit za 15kSIT al naj raje nabavim kako drugo podobno plato?
TribesMan ::
Caligula ima/je imel to plato... Takrat jo je zlo pohvalil... tko da vprašaj njega.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
OZZY ::
Podobno plato mam tud jaz samo da je 2-l...brez raida....Jo morem samo pohvalit...Stabilna in poceni. Pa tud z navijanjem nisem imel nikoli problemov.
Go with the flow.
Caligula ::
Soltek 7FRN3L se hudo navija pa se poceni je.
/FRN2L pa je itak znana kot odlicna navijalka. Bolj Rang DFIjeve plate. Skratka visoki FSBji,.. Soltek je zelo dober nakup.
/FRN2L pa je itak znana kot odlicna navijalka. Bolj Rang DFIjeve plate. Skratka visoki FSBji,.. Soltek je zelo dober nakup.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Soltek SL-75FRN-LOddelek: Kaj kupiti | 1194 (1044) | Caligula |
» | Cheap Soltek + Cheap Infineon RAM = FSB do nekje 240Oddelek: Navijanje | 1490 (1156) | Caligula |
» | El cheapo plata na nForce2: Asus A7N8X-XOddelek: Kaj kupiti | 1538 (1325) | kuglvinkl |
» | Od česa je odvisna hitrost računalnika?Oddelek: Strojna oprema | 3667 (3128) | GregaST |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6101 (4836) | frenk |