Forum » Zvok in slika » Mercury MP310 mp3 player
Mercury MP310 mp3 player
z15ky ::
Zdravo
a ma kdo mogoče ta player doma?
Zanima me par informacij o tem playerju,ki je l.2003.Kod sem opazil uporablja za nadgradnjo spomina Smart media TM kartice,sicer na temu linku http://www.ramjet.com/smartmedia.asp
sem našel,da je ta spomin.kartica konvertibilna tudi z Smart media Flash karticam.Pri tem playerj-u pa sem si tudi prebral, da ima nekakšen "SmartMediaTM Card expansion slot for up to whopping 512MB of RAM",a to pomeni ,da se ga da nadgraditi do 512MB spomina?
Zanima me še ,kolk je prodajln v Sloveniji,ki prodajajo te vrste spominskih kartic in pa tudi cene.
P.S. Posebej pa je povdarjeno tole:removable Memory Support- SmarMediaTM Card (3.3V version)
pa lp
a ma kdo mogoče ta player doma?
Zanima me par informacij o tem playerju,ki je l.2003.Kod sem opazil uporablja za nadgradnjo spomina Smart media TM kartice,sicer na temu linku http://www.ramjet.com/smartmedia.asp
sem našel,da je ta spomin.kartica konvertibilna tudi z Smart media Flash karticam.Pri tem playerj-u pa sem si tudi prebral, da ima nekakšen "SmartMediaTM Card expansion slot for up to whopping 512MB of RAM",a to pomeni ,da se ga da nadgraditi do 512MB spomina?
Zanima me še ,kolk je prodajln v Sloveniji,ki prodajajo te vrste spominskih kartic in pa tudi cene.
P.S. Posebej pa je povdarjeno tole:removable Memory Support- SmarMediaTM Card (3.3V version)
pa lp
V vesejle se vam ....
z15ky
- zaklenil: CaqKa ()
CaqKa ::
uporabi eno izmed obstoječih tem:
[MP3] predvajlaniki s trdim diskom
[MP3] predvajalniki s flash spominom
[MP3] predvajlaniki s trdim diskom
[MP3] predvajalniki s flash spominom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | še zadnjičOddelek: Kaj kupiti | 1323 (1097) | klemennnn |
» | Kako PCMCI kartico spraviti v PC.Oddelek: Strojna oprema | 1223 (1037) | BluPhenix |
» | Pomoč pri izbiri digitalnega fotoaparata....Oddelek: Kaj kupiti | 2548 (2142) | Koci |
» | Kje v Lj. najceneje do CF 256MB kartice?Oddelek: Kaj kupiti | 2147 (1697) | BlackHole |
» | Digitalni fotoaparat na flash kartice!!Oddelek: Zvok in slika | 823 (759) | luni |