» »

NFS:PU problem

NFS:PU problem

Sami ::

Živjo. Prej ko sem imel GF4 Ti 4200 mi je NFS:PU delovala super, zdaj pa imam GF 6600GT in v 3D Setup-u od igre mi grafo prepozna kot nVidia TNT28-O in ko zaženem igro me vrže ven. Naložil sem tudi update 3.5, ki je bil najnovejši, ki sem ga našel.

Ali kdo ve še za kakšen update? Kakšna ideja, ker je igra res zakon?

Hvala!:D
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Slide ::

Ko ti je prej delal, si mew mogoče Compatibility užgan v Windowsih?? Al si biw eden tistih srečnežev k ti je delal brez compatibility. Jz sm mogu dat compatibility da mi sploh dela v XP... Probi to če še nisi daw... Sam zgleda, da je ena napaka v špilu k ne prepozna novejših grafičnih tako, da pomoje se boš mogu poslovit od tega špila, ker dvomim da bodo nardil nov popravk. Al se pa probi poigrat z Virtual PC in simuliraj da maš eno starrejšo grafično...:D mogoče bo znal še delovat, al si pa nainštaliraj dvoje Windows, priporočam Win 98 s starešimi driverji za 4200 in mogoče bo potem delal, ker sm prepričan da so novejši driverji razlog, da jih špil ne prepozna in s tem tud napačno grafično... Klasika...

LP
forever 200 MPH ...

Sami ::

Ko ti je prej delal, si mew mogoče Compatibility užgan v Windowsih?? Al si biw eden tistih srečnežev k ti je delal brez compatibility.

Če imam vklopljen Compatibility mode mi tudi ni deloval dobro, če pa zbrišeš gonilnik Gimme.dll iz mape kamor si inštaliral NFS pa vse deluje OK, no mi je.:D
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC ne prepozna novi SSD M.2

Oddelek: Pomoč in nasveti
191631 (1203) fanatiktech
»

Nova Microsoftova konzola Xbox One X prihaja 7. novembra

Oddelek: Novice / Konzole
319598 (7118) Lonsarg