Forum » Igre » NFS5 in Win XP
NFS5 in Win XP
EvilK|NG ::
Ta tema je pomoje že bla zdavni na slo-techu ampak ker sem jo zgleda spregledal vas naprošam da mi povete kako v win xp naredit da nfs5 delaaa !!! En file sm že šou brisat pa ni pomagal (sm bral na tujih forumih ).
Lp!
EvilKing
Lp!
EvilKing
Play your Cards Right !
rc-car ::
Zbriši gimme.dll, to naj bi potem delal!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Sm zbrisu pa je se vedno isto pr LOADING se preden pride v igro vrze vn nazaj v win xp .
Lp!
EvilKing
Lp!
EvilKing
Play your Cards Right !
rc-car ::
Potem imaš najbrž piratsko verzijo.. Kupi original, bo ziher delal!
Če ti pa original ne dela se pa itak lahko kam pritožiš...
Če ti pa original ne dela se pa itak lahko kam pritožiš...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Polde ::
Halo!
Probaj zmanjšti virtual ram na 256 mogoče bo pomagalo, meni je imel sem pa windowse 2000 na xp še nisem probal.
lp
Probaj zmanjšti virtual ram na 256 mogoče bo pomagalo, meni je imel sem pa windowse 2000 na xp še nisem probal.
lp
Ni da ni!!!
JXS ::
kva pol lahko rečem da se je pri men zgodu čudež?!! mam pirat verzijo pa nism nč brisu pa mi laufa v win XP in to z savage 2k grafično!!
mangaldar ::
Probi to inštalirat: Windows XP Application Compatibility Update (April 10, 2002) (Q319580)
Sicer nism še meu cajta probat, ma morde bo delalu
Sicer nism še meu cajta probat, ma morde bo delalu
LunKi ::
To se je men dogajal, zbrisal sm gimme.dll pa je delal sam morš met kopijo originala ne pa en rip od sosedovga mlajšga brata
Mam kopijo originala pa sm zbrisu un file ampak spil se vseen ne dela ;/
Play your Cards Right !
AnWar ::
Jst sem imel isti problem, probaj naredit tole; Klikni na ikono NFS5/lastnosti/ter spremeni na win95/98
[Asus ROG Strix SCAR III]
Spil mi vrze wn in mam res. 640x480 al celo manj .Zbrisan file in podpora win98/me (ne dela), drgač grafično mam pa Voodooja 3 3500 če slučajn še nism omenu.What to do ???
Play your Cards Right !
Slide ::
Kaj bučarite, Jože poslušaj, jz sm mel isti problem. V XP maš možnost Compatibility, to že veš, tam sam nastav na Windows 95 al pa Windows 98/Me, in stvar bi mogla funkcionirat, nima veze driverji in šit, samo compatibilnost. Poskusi še ostale opcije kot so resolucija in barve...
Slide out
Slide out
AnWar ::
Slide: preberi kaj sem jst napisal
[Asus ROG Strix SCAR III]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AnWar ()
Če se ne motim je Win 95, Win98/Me , ampak men nč od tega ne pomaga .
Play your Cards Right !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave NFS5Oddelek: Igre | 1305 (997) | c00L3r |
» | Igre in win 2000, xpOddelek: Operacijski sistemi | 1592 (1299) | Hux |
⊘ | NFS jebe na mojmu compuOddelek: Igre | 908 (766) | Xplicit |
» | Ali dela NFS5 in MOH v XP-jih??Oddelek: Igre | 974 (783) | TheD |
» | NFS 4Oddelek: Igre | 1295 (1020) | the_unborn |