» »

boksarske vreče

boksarske vreče

karafeka ::

Pozdrav.

Nameravam kupit boksarsko vrečo, pa ne vem kakšna je razlika oz. prednost med vrečo iz poliamida in iz umetnega oz. naravnega usnja. Katera se bolj splača (vreča iz poliamida je za cerka 3000 sit cenejša)? (za domačo rabo seveda).

Poleg tega me zanima tudi s čim bi se dalo takšno vrečo napolnit (sicer je možnost da se kupi polnjena vreča z "ostanki usnja", je pa zato malo dražja)? Kar mi prvo pade na pamet je mivka. Se jo splača napolnit z mivko (ali s čim ostalim?) ali pa naj raje kupim polnjeno s usnjem?
  • spremenil: karafeka ()

d0rK ::

Kuker jz vem, je vreca napouhnena z mivko trda ko pes....Jz jo mam duma napouheno s koscki blaga.

Vesoljc ::

mivka?
heh, če si misliš krepit zapestja in členke ti kr...

koščki blaga so tisto pravo.
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

PersonaRudis ::

Lets take a lookhttp://store.everlastboxing.com/everlas...

Vitali Klitschko baje redno menjava 200 kg-ske, ker ne zdržijo pre dolgo:D

iso2000 ::

Mivka je precej overkill - preverjeno. Boljše od mivke je recimo koruza.

LP

karafeka ::

Ok, potem mivka odpade :). Mogoče bom probal s koruzo :D

Kaj pa blago? poliamid ali usnje? A je tu sploh kaka bistvena razlika med njima v kvaliteti?

Neon Dei ::

Zivjo!

Jaz imam vrečo napolnjeno z žagovino in mislim, da je to najboljša varianta. Koščki blaga? Ja kako pa to zgleda? :) Pa verjetno je toliko koščkov blaga tud težko dobiti ali kako? Kar se tiče materiala pa izberi cenejšo - ker se mi zdi, da nisi nek hud fighter :)

Lep pozdrav,
Jure
"Honest disagreement is often a good sign of progress." -Mahatma Gandhi

iso2000 ::

U, ja žagovino sem čisto pozabil. Verjetno res najbolje za začetek.
LP

neres ::

Kupi iz poliamida, ker usnjena baje da ni dobra za členke in verjetno se tudi prej obrabi. No pa sej itak boš rabil tudi rokavice.

Jaz sem kupil prazno in sem jo napolnil s koščki usnja. Je pa kar precej dela, če hočeš majhne koščke in sploh rabiš kar dosti materiala. Moja je velika 160cm in je ratala težka okoli 80-90kg, kar ni malo in je tudi precej trda, sploh na dnu.
Ne vem kako je z žagovino...

Jaz sem dal 10k sit za vrečo(stroški vključeni) od enega iz SV Slovenije, iz Oglasnika. Ketne in usnje sem dobil posebej. Če ne jih ima polne eden iz Borovnice (blizu Vrhnike) in niso zelo drage.

Vesoljc ::

enakomerno nafilat vrečo zna bit problem ja...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nasveti - pometač, pometalec (orodje)

Oddelek: Loža
378853 (3557) bastadu
»

Odstranjevanje plevela iz fug tlakovcev (strani: 1 2 )

8225606 (22766) louser
»

Boksarska vreča

3213475 (4853) alenh
»

Bean bag

227726 (5459) MonkeyHead
»

Zvočna izolacija sobe