Forum » Pomoč in nasveti » Ob zagonu XPjev Norton zamuja
Ob zagonu XPjev Norton zamuja
Rokomah ::
Vsa strojna in programska oprema je načeloma OK, se mi pa dogaja sledeče:
Ob zagonu računalnika se mi sicer Xpji zelo hitro naložijo, vendar nato traja cca. še 30-45 sec, da računalnik postane "operativen".
Imam namreč Norton Securety (anti virus+požarni zid) in kot kaže, ob končanem zagonu, verjetno potrebujeta še nekaj časa za pripravo in delovanje.
Zanimam me ali je to potrebno, se da nastaviti kako drugače in če mi lahko kdo da kakšno bolj "strokovno" razlago zakaj se zgoraj opisano dogaja.
Hvala
Ob zagonu računalnika se mi sicer Xpji zelo hitro naložijo, vendar nato traja cca. še 30-45 sec, da računalnik postane "operativen".
Imam namreč Norton Securety (anti virus+požarni zid) in kot kaže, ob končanem zagonu, verjetno potrebujeta še nekaj časa za pripravo in delovanje.
Zanimam me ali je to potrebno, se da nastaviti kako drugače in če mi lahko kdo da kakšno bolj "strokovno" razlago zakaj se zgoraj opisano dogaja.
Hvala
K0K0 ::
Če bi najprej uporabil iskanje bi vedel da je blo to že 100x napisan!
Desni gumb na My network places ... do Internet protocol (TCP/IP) properties boš verjetno znal priti.
Tam pa pod
ip adress vpišeš: 192.168.0.2
subnet mask: 255.255.255.0
ostalo pustiš prazno
Desni gumb na My network places ... do Internet protocol (TCP/IP) properties boš verjetno znal priti.
Tam pa pod
ip adress vpišeš: 192.168.0.2
subnet mask: 255.255.255.0
ostalo pustiš prazno
Rokomah ::
Žal, ko postavim vprašanje, nimam vedno časa pregledati, če je takšno vprašanje že bilo postavljeno.
Kljub vsemu, hvala ti, da si se potrudil in še enkrat odgovoril.
Kljub vsemu, hvala ti, da si se potrudil in še enkrat odgovoril.
mali tapravi ::
Modri_zob
Reci ,kaj pa lahko jaz vpišem?
Sem za routerjem.
Poskušal sem za naključnim ip-jem,in pa z ip-jem katerega določi router za moj računalnik.
V obeh primerih sem ostal brez povezave.
Reci ,kaj pa lahko jaz vpišem?
Sem za routerjem.
Poskušal sem za naključnim ip-jem,in pa z ip-jem katerega določi router za moj računalnik.
V obeh primerih sem ostal brez povezave.
Pa lep dan še naprej....
bastadu ::
Vpisati moraš IP (ponavadi 192.168.0.2, subnet mask (255.255.255.0), gateway (IP od routerja, ponavadi 192.168.0.1) in pa pod DNS servers tudi vpišeš IP od routerja... Sedaj bi moralo delati
Duluje.
Ampak vedno ko router dobi nov ip od isp-ja me vrže dol.Pa nisem nikjer vpisal nič drugega kot si ti napisal.
Ampak vedno ko router dobi nov ip od isp-ja me vrže dol.Pa nisem nikjer vpisal nič drugega kot si ti napisal.
Pa lep dan še naprej....
Brez skrbi da je normalno.
Ampak ne pa da bi moral resetirati računalnik za ponovno povezavo.
Sicer pa sem že rešil problem.
Thanks.
Ampak ne pa da bi moral resetirati računalnik za ponovno povezavo.
Sicer pa sem že rešil problem.
Thanks.
Pa lep dan še naprej....
Kot sem že povedal sem za routerjem,
tako da sem vstavil podatke iz routerja,razen wan ip.
tako da sem vstavil podatke iz routerja,razen wan ip.
Pa lep dan še naprej....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako prenesti podatke iz starega računalnika na novega?Oddelek: Omrežja in internet | 3392 (2823) | solatko |
» | Kako nastaviti LAN?Oddelek: Omrežja in internet | 11607 (7277) | Tomi |
» | Win2003 server ent + ICS (ADSL)Oddelek: Omrežja in internet | 1848 (1756) | PaJo |
» | Deljena povezava interneta.Oddelek: Omrežja in internet | 1440 (1383) | dkRusky |
» | router+adslOddelek: Pomoč in nasveti | 2283 (2057) | TribesMan |