Forum » Programska oprema » DC++ mi hitre uporabnike brise ?!?
DC++ mi hitre uporabnike brise ?!?
Magician ::
Imam inšataliran DC++ 0.668 verzijo. Zadeva je pa sledeča, na začetku mi je program delal brezhibno in tako kot more. Zadnje čase pa nastaja problem, vse uporabnike, katerih prenos downloada preseže 10 Kib/s mi ji disconecta ter jih zbriše iz seznama uporabnikov kateri imajo določen file. Vse uporabnike, katerih download pa je samo 2-5 kib/s pa mi jih pusti in od njih lahko dol zadevo vlečem.
Pri nastavitvah se nisem nič igral oz. kaj spreminajal.
Virusa ali kakšnega spyware programa nimam sem skeniral vse...
Pri nastavitvah se nisem nič igral oz. kaj spreminajal.
Virusa ali kakšnega spyware programa nimam sem skeniral vse...
Magician ::
Seveda imam, ampak dvomim da bi bil to razlog da bi najhitrejse userje brisal....
Sem poskusal ponovno naložit DC-ja cez pa je problem isti. Brisal ga pa ne bi rad, ker bi zgubu vse nedokončane fajle...
Sem poskusal ponovno naložit DC-ja cez pa je problem isti. Brisal ga pa ne bi rad, ker bi zgubu vse nedokončane fajle...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook nadaljuje tradicijo zlorabljanja osebnih podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 5976 (3784) | Mr.B |
» | Omejitve GNU licence?Oddelek: Programiranje | 2173 (1634) | Ales |
» | Bazna postaja preko optikeOddelek: Mobilne tehnologije | 3430 (2802) | Matko |
» | internet ne dela, mreza pa ???Oddelek: Omrežja in internet | 1039 (933) | daks |
» | KAko v brezžično mrežo spraviti 25 uporabnikov + ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1782 (1233) | HellRaiseR |