Forum » Pomoč in nasveti » Flashanje biosa na DFI Infinity!!!
Flashanje biosa na DFI Infinity!!!
MrGTO ::
Zivjo!
Imam problem in sicer kar se tice flashanja biosa.
Ko pritisnem alt+f2 se mi lepo odpre okno in nato napise : File name to Program: in caka, js pa ne morem nic naredit. sploh ne mroem pisat ne nic, lahko samo pritisnem ctrl+alt+del za restart.
Bios pa je uni Hell-fire....
V cem zna bit problem???
Lp, Blaž
Imam problem in sicer kar se tice flashanja biosa.
Ko pritisnem alt+f2 se mi lepo odpre okno in nato napise : File name to Program: in caka, js pa ne morem nic naredit. sploh ne mroem pisat ne nic, lahko samo pritisnem ctrl+alt+del za restart.
Bios pa je uni Hell-fire....
V cem zna bit problem???
Lp, Blaž
MrGTO ::
a res noben nebi vedu......
kaj pa s tisto metodo iz dos-a? Kaj morm napisat ko vstavim disketo noter?
a:\ flash XXX.bin ???? al kaj???
Lp, Blaž
kaj pa s tisto metodo iz dos-a? Kaj morm napisat ko vstavim disketo noter?
a:\ flash XXX.bin ???? al kaj???
Lp, Blaž
Caligula ::
Uporabi program Winflash in pozabi na disketo.
Lepo v Windowsih flashaj pa je.
Jaz vedno-tudi na tej plati. PRej izkljuci vse ostale programe in pocajkaj, da te opozori kdaj lahko restartas in to je to. Komu se se da zafrkavat z disketami?
Lepo v Windowsih flashaj pa je.
Jaz vedno-tudi na tej plati. PRej izkljuci vse ostale programe in pocajkaj, da te opozori kdaj lahko restartas in to je to. Komu se se da zafrkavat z disketami?
xabre ::
Pri Alt+F2 na disketo posnameš samo *.bin file od biosa , pol naj bi pa sam avtomatsko flešu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bios UpgradeOddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (1029) | Azrael |
» | Navijanje DFI INFINITY (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5386 (3273) | Flamer |
» | Problem z disketnikom!!!Oddelek: Strojna oprema | 796 (744) | MrGTO |
» | Zaflashan bios na ASUS borduOddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1147) | Voluhar |
» | Bi mi kdo pomagu flashat bios?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1029 (901) | Dr_M |