Forum » Operacijski sistemi » problem z linux boot
problem z linux boot
Nejc Pintar ::
Imam sledeč problem:
Na računalniku imam Linux in Windows, LILO imam na disketi, in nekaj časa je vse delalo v redu. Sedaj pa mi noče več bootat LILO, in tudi ko sem vstavil Linux CD da bi bootal s cdja mi je bootalo iz HDD, v biosu imam first boot device na floppy oz. CD-rom, matična plošča pa je Epox 8RDA+ sedaj pa me zanima če kdo zna pomagat?
Na računalniku imam Linux in Windows, LILO imam na disketi, in nekaj časa je vse delalo v redu. Sedaj pa mi noče več bootat LILO, in tudi ko sem vstavil Linux CD da bi bootal s cdja mi je bootalo iz HDD, v biosu imam first boot device na floppy oz. CD-rom, matična plošča pa je Epox 8RDA+ sedaj pa me zanima če kdo zna pomagat?
Lahko je biti prvi, če si edini!
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobiti Linpus LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1427 (1065) | amigo_no1 |
» | Linux Ubuntu pa še win2000professional HELP!Oddelek: Operacijski sistemi | 1036 (943) | matobeli |
» | Rad bi bootal Win98 in Windows XP z LiloOddelek: Operacijski sistemi | 1712 (1639) | Daedalus |
» | suse 9.1 + windows = ni sansOddelek: Operacijski sistemi | 915 (864) | Mikrohard |
» | Linux RH7.1 newbie help!Oddelek: Programska oprema | 1737 (1438) | lordgreg |