Forum » Programska oprema » Kako skriti particije, imenike, datoteke,...
Kako skriti particije, imenike, datoteke,...
Silvano ::
Mogoce gdo pozna program s katerim bi lahko skril particije, imenike, daoteke,... na enem racunalniku, insicer tako, da bi jih jaz (Administrator) lahko brez problema videl in uporabljal, medtem ko b iza gosta (Guest) ali kakega drug uporabnika bili ti podatki skriti....
msms ::
na kratko, nekaj podobnega,
my computer-desnigumb miške na želkeni datoteki-properties-pod general izberi hidden.
Da se ne vidijo te datoteke moraš še izklopit, tools-folder options-view-tam izberi pod
hiden files and folders-do not show hidden files and folders.
my computer-desnigumb miške na želkeni datoteki-properties-pod general izberi hidden.
Da se ne vidijo te datoteke moraš še izklopit, tools-folder options-view-tam izberi pod
hiden files and folders-do not show hidden files and folders.
ElectricMan ::
Če želiš skriti particijo določenemu uporabniku odpri Regedit in naredi naslednji postopek:
Odpri ključ: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
Dodaj dword ključ z imenom NoDrivers in notri vpiši vrednosti v naslednjem postopu:
Oznaka drive: vrednosti: c:4, d:8, e:16, f:32 in tako se nadaljuje po dvojiškem številu.
Primer: Želim skriti pogona e in f. Vrednosti je 48.
Odpri ključ: [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
Dodaj dword ključ z imenom NoDrivers in notri vpiši vrednosti v naslednjem postopu:
Oznaka drive: vrednosti: c:4, d:8, e:16, f:32 in tako se nadaljuje po dvojiškem številu.
Primer: Želim skriti pogona e in f. Vrednosti je 48.
Silvano ::
Sem najdu en program, ki je dokav v redu: FolderGuard. Pomankljivost je le, da ne mores (ali pa jaz ne znam) skriti in onemogociti dostop dolocene datoteke ali imenika dolocenemu uporabniku, tako, da bi tebi (Administratorju) bil vedno viden in dostopen brez, da ga moras odkleniti....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vstavljanje save game v igro nfs underground 2Oddelek: Igre | 3781 (3681) | 5er--> |
» | Zvijače za Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1815 (1283) | vice boy |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1906 (1571) | neres |
» | Kako shraniti e-mail naslove?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1525 (1476) | Sami |
» | Kako v Win2k premakniti mapo Documents and Settings?Oddelek: Operacijski sistemi | 1911 (1877) | Mercier |