Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zvokom...
Problem z zvokom...
francka45 ::
Ojla!
jest imam pa en problem z zvokom... v nadzorni plošči >>zvoki in avdio naprave mi na vrhu piše >>brez avdio naprave !! kao da nimam zvočne noben zvok v windovsih in igrah mi ne dela, a w Windows Media Playerju mi pa musko špila !!!
zdej mi ni jasni zakaj to piše tam, saj sem še ravno predučerajšnem imel zvok(zvočno mam integrirano na matični ASUS A7V-600)
zdej res ne vem kaj naj naredim, saj mi igre tudi če imajo vrhunsko grafiko, brez ZVOKA ne pomenijo nič
prosim za pomoč...
jest imam pa en problem z zvokom... v nadzorni plošči >>zvoki in avdio naprave mi na vrhu piše >>brez avdio naprave !! kao da nimam zvočne noben zvok v windovsih in igrah mi ne dela, a w Windows Media Playerju mi pa musko špila !!!
zdej mi ni jasni zakaj to piše tam, saj sem še ravno predučerajšnem imel zvok(zvočno mam integrirano na matični ASUS A7V-600)
zdej res ne vem kaj naj naredim, saj mi igre tudi če imajo vrhunsko grafiko, brez ZVOKA ne pomenijo nič
prosim za pomoč...
francka45 ::
Ojla! zdej pa že mislem da sem dobu en virus
sem šel dons k enmu frendu pa smo hotli mal PC špilat pa isto...ni zvoka pogledamo u nadzorno ploščo od zvoka in piše isto(brez avdio naprave)!!!
pa sem ga uprašu če je to že videl, in je rekel da ima njegov sosed tudi to
to je nekej sumljivega!!!
sem šel dons k enmu frendu pa smo hotli mal PC špilat pa isto...ni zvoka pogledamo u nadzorno ploščo od zvoka in piše isto(brez avdio naprave)!!!
pa sem ga uprašu če je to že videl, in je rekel da ima njegov sosed tudi to
to je nekej sumljivega!!!
pikachu004 ::
zbrisi driver restartaj win instaliraj driver (probaj z originalom, ki si ga dobil na cdju.. ce ne pa z novim ki ga dobis na strani Asusa ) restartaj win
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zvokom na win. xp - lenovo 3000 n100Oddelek: Pomoč in nasveti | 638 (567) | solatko |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5879 (4198) | gasos |
» | zvočniki ne delajoOddelek: Zvok in slika | 1621 (1258) | RazzorX |
» | Zvočna ter Proc. nejasnost ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 856 (781) | Spike Edin |
» | AC 97 ne zazna mikrofona, slusalke paOddelek: Strojna oprema | 1696 (1553) | G_Sniper |