Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj ne morem odpret naprimer ankete na Siolovi strani ali pa cenika na Mlacomovi?
Zakaj ne morem odpret naprimer ankete na Siolovi strani ali pa cenika na Mlacomovi?
joeblack ::
Novo okno se pokaže za približno sekundo potem pa izgine?, to se mi dogaja zadnji teden
Talking on flat is easy!
še en problem: tudi slik ne morem odpreti.Če bi si naprimer rad ogledal kakšno fotografijo na kakšni strani povečano ne gre. če pokažem nanjo se v opravilni vrstici izpiše:
javascript:zoom(.......)
ali pa slik na kakšni strani sploh ne vidim
javascript:zoom(.......)
ali pa slik na kakšni strani sploh ne vidim
Talking on flat is easy!
Myth ::
Potrebuješ javo za internet. Poskusi tole stran. Jaz ko je nisem mel, pa sem to stran kliknil , se mi je okno odprlo in vprašalo, če bi rad inštaliral javo... Poskusi... sam nič ne garantiram, kr že dugo nisn gor hodo, javo pa mam nameščeno...
p.s.: Če hočeš ti jo jaz pošljem, samo mi pošlji ZS.
p.s.: Če hočeš ti jo jaz pošljem, samo mi pošlji ZS.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Myth ()
ta stran mi dela normalno.Lahko vse kliknem, tut slikce in opise telefonov mi poveča.?
Talking on flat is easy!
gzibret ::
Morda imaš varnostne nastavitve nastavljene prestrogo.
Probaj: tools/internet options/security/custom level
Probaj vklopit kakšne skripte (enable scripting). Malo se poigraj.
Probaj: tools/internet options/security/custom level
Probaj vklopit kakšne skripte (enable scripting). Malo se poigraj.
Vse je za neki dobr!
sem že porihtal.Problem je bil v vklopljenem Ad-Watchu.
Zdaj pa deluje
Zdaj pa deluje
Talking on flat is easy!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huaweijevi paradni telefoni že brez ameriških čipov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14836 (11009) | Poldi112 |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9834 (8809) | Gregor3 |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15816 (10406) | clix |
» | Suse 10.0 - Kaj z njim? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6555 (4778) | kriko1 |
» | Ker program uporabljate za srfat?Oddelek: Programska oprema | 1886 (1378) | pivmik |