Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje lahko kupim lithium AA?
Kje lahko kupim lithium AA?
shock ::
Živijo
Rad bi kupil zgoraj omenjene baterije? Malo sem iskal po netu pa nikjer ne dobim kaj pametnega? Mimogrede ali moram kakšen poseben polnilec kupit za lithium-ske baterije ali je dovolj tisti za Ni-MHbaterije?
Lp,
Borut.
Rad bi kupil zgoraj omenjene baterije? Malo sem iskal po netu pa nikjer ne dobim kaj pametnega? Mimogrede ali moram kakšen poseben polnilec kupit za lithium-ske baterije ali je dovolj tisti za Ni-MHbaterije?
Lp,
Borut.
Pudding ::
Litijeva baterija ni isto kot Li-Ion baterija. Litijevo baterijo je zelo nepriporocljivo polnit -> BOOM. Lahko pa jih kupis recimo tukaj link.
krneki ::
Malo bi se moral bolj razjasniti katero vrsto baterij/akumulatorjev rabiš. Predvideval sem, da rabi Li-ion ker bi jih očitno rad polnil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo baterije prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 2507 (1053) | Vuli |
» | Vezava li-ion celicOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4017 (2986) | darkolord |
» | Baterija 18650Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3231 (2507) | OvCa77 |
» | Polnjenje 16850 battery packaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4452 (3686) | jest10 |
» | Kje nabaviti poceni Li-Ion akuje ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3594 (3246) | Boeing |