Forum » Operacijski sistemi » Win in Run32dll.exe
Win in Run32dll.exe
SLOMaska ::
Moja težava je v tem, da mi računalnik po nekem določenem času (po kakšnih 12 urah) začne zelo počasi delovat, lahko bi rekel, da celo na pol spi. Pri tem sem opazil, da mi tedaj Run32dll.exe zasede tudi 100 % procesorskega časa ! Koliko sem laično ugotovil, se naj bi tja beležilo vse kar se dogaja na računalniku. Sedaj sem rešil zadevo tako, da sem zaustavil ta proces in vsaj do sedaj je ostalo vse normalno delovalo vendar dosti hitreje, vendar ne vem če je to najbolj pravilno, po mojem verjetno ni.
A se da to mogoče še kako drugače narediti oziroma kaj slabega se lahko zgodi če ta proces zaustavim ?
L.p. !
A se da to mogoče še kako drugače narediti oziroma kaj slabega se lahko zgodi če ta proces zaustavim ?
L.p. !
mitjaje ::
Ammm zadeva je sila preprosta in nerabiš dobenega spy-wera searc!
1. ctrl+alt+del
2. zbrišeš proces oz ga prekineš
3. greš start/run
4. msconfig napišeš noter
5. greš v zadnji razdelek in odkljukaš vse programe, ki nočeš, da se sami zaženejo.
Problem je rešen.
PS: Prvo moreš killat proces, drugače ne boš nič naredil najverjetneje, ker so programi tak napisani, da se sami spet ponovno namestijo med start programe.
1. ctrl+alt+del
2. zbrišeš proces oz ga prekineš
3. greš start/run
4. msconfig napišeš noter
5. greš v zadnji razdelek in odkljukaš vse programe, ki nočeš, da se sami zaženejo.
Problem je rešen.
PS: Prvo moreš killat proces, drugače ne boš nič naredil najverjetneje, ker so programi tak napisani, da se sami spet ponovno namestijo med start programe.
www.ultrasplet.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KeyloggerOddelek: Programska oprema | 2625 (1352) | Blisk |
» | svchost.exe, kaj počne, kako ga omejiti? Noro počasen pc :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 5163 (4139) | Master_Yoda |
» | Linux + wineHQ + pdf predogledOddelek: Operacijski sistemi | 1229 (1023) | peko_deko |
» | zajedalski spywareOddelek: Operacijski sistemi | 2595 (2262) | hunter01 |
» | XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4129 (3179) | BaRtMaN |