Forum » Strojna oprema » MP3 Player ne dela oz. samo na en način dela.
MP3 Player ne dela oz. samo na en način dela.
TyKee ::
Pozdravljeni.
Imam težavo z MP3 Playerjem znamke Canyon, model CN-MP3SE - 512MB.
Težava je v tem, da mi zmrzne računalnik pri prenašanju oz. sploh ne morem nič prenest na sam MP3 player. Ko ga odklopim PC spet deluje normalno!
Zanimivo je naslednje:
- Sproban na neki EPOX matični -- Deluje brez težav.
- Sproban na neki 'no-name' matični -- Deluje brez težav.
- Sproban na ASUS A7N8X Deluxe matični -- Deluje brez težav.
- Sproban na ASUS A7N8X-E Deluxe matični -- Deluje brez težav.
Na moji matični ki je enaka zadnji (ASUS A7N8X-E Deluxe) pa ne deluje. Ne vem zakaj ne.
Po velikem številu poizkusov kaj bi bilo narobe, sem šel formatirat, češ so nekaj Windowsi krivi.
Bil sem zelo - , ko sem videl da tudi po formatu ne dela.
Danes mi je sicer odleglo, vendar menim, da to ni rešitev.
Bratranec mi je posodil Trend Microv USB Hub, 2.0 kjer pa MP3 player deluje brez težav.
Sedaj sem v dvomih ali dati 5.000SIT (na pamet govorim - ceno) za USB hub da bo stvar delala, ali kontaktirat trgovino kjer sem kupil matično, da mi jo zamenjajo.
Občutek namreč imam, da mi USB 1.1 ne deluje. Kajti doma imam na USB priklopljeno Logitech MX1000, HP DeskJet 3420 printer, Docking Station za SonyEricsson P900 in nič druga. Menim, da te komponente delujejo na USB 2.0 (tudi USB hub je 2.0) in zato delujejo brez težav. MP3 Player pa podpira le USB 1.1 - in ne deluje.
Mogoče kakšek komentar? kakšen predlog? Prosim z besedo na dan! :)
Imam težavo z MP3 Playerjem znamke Canyon, model CN-MP3SE - 512MB.
Težava je v tem, da mi zmrzne računalnik pri prenašanju oz. sploh ne morem nič prenest na sam MP3 player. Ko ga odklopim PC spet deluje normalno!
Zanimivo je naslednje:
- Sproban na neki EPOX matični -- Deluje brez težav.
- Sproban na neki 'no-name' matični -- Deluje brez težav.
- Sproban na ASUS A7N8X Deluxe matični -- Deluje brez težav.
- Sproban na ASUS A7N8X-E Deluxe matični -- Deluje brez težav.
Na moji matični ki je enaka zadnji (ASUS A7N8X-E Deluxe) pa ne deluje. Ne vem zakaj ne.
Po velikem številu poizkusov kaj bi bilo narobe, sem šel formatirat, češ so nekaj Windowsi krivi.
Bil sem zelo - , ko sem videl da tudi po formatu ne dela.
Danes mi je sicer odleglo, vendar menim, da to ni rešitev.
Bratranec mi je posodil Trend Microv USB Hub, 2.0 kjer pa MP3 player deluje brez težav.
Sedaj sem v dvomih ali dati 5.000SIT (na pamet govorim - ceno) za USB hub da bo stvar delala, ali kontaktirat trgovino kjer sem kupil matično, da mi jo zamenjajo.
Občutek namreč imam, da mi USB 1.1 ne deluje. Kajti doma imam na USB priklopljeno Logitech MX1000, HP DeskJet 3420 printer, Docking Station za SonyEricsson P900 in nič druga. Menim, da te komponente delujejo na USB 2.0 (tudi USB hub je 2.0) in zato delujejo brez težav. MP3 Player pa podpira le USB 1.1 - in ne deluje.
Mogoče kakšek komentar? kakšen predlog? Prosim z besedo na dan! :)
TyKee ::
Tudi kolega, na isti plati ni rabil posebej kaj instalirat, kot pa dat noter osnovni CD ki ga dobis zraven.
Enako sem jaz naredil. Njemu dela meni ne.
Bom probal dobit se eno USB 1.1 zadevo (kak USB Stick ali kaj podobnega), da bomo videli
ce bo isto.
Mislim, pa da bom kar menjal plato?
Enako sem jaz naredil. Njemu dela meni ne.
Bom probal dobit se eno USB 1.1 zadevo (kak USB Stick ali kaj podobnega), da bomo videli
ce bo isto.
Mislim, pa da bom kar menjal plato?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ne delaOddelek: Strojna oprema | 4027 (3078) | bastadu |
» | Razer Copperhead problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1078) | thebaloh |
» | Windows XP: ne prepozna mi USB razširitvene karticeOddelek: Strojna oprema | 1624 (1467) | 5er--> |
» | USB1.1 : USB2Oddelek: Strojna oprema | 1746 (1528) | `ripper` |
» | DDR Ram - Corsair ali Super Talent (CL2 oboje)Oddelek: Kaj kupiti | 1168 (1041) | mortal |