» »

CSS

CSS

bbbb ::

Mene zanima ce pozna kdo program ki sam pise CSS kodo, kot dreamweaver ko recimo insertas tabelo in ti on potem sam napise html kodo!
To bi rabil enako tudi za css (ce sploh obstaja)
Ce pa ne obstaja mi pa povejte ker program mi priporocate za delat templates?!?
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!

Ziga Dolhar ::

No, največ kode in to samostojno ("html" in "css") zagotovo ustvari Microsoftov Frontpage. >:D

Sicer pa: Dreamweaver zna "s klikanjem" ustvarjat ne le html, ampak tudi css (Windows -> CSS styles).
https://dolhar.si/

overlord_tm ::

Sam si jo napiš>:D .

sam klikal bi ljudje! pol je bol da tipkovnce kr prodate:D aja pozabu sm, za igrce se jo še zmeri rab :D

Tody ::

ja CSS se ne da lih klikat. Najboljši približek je res DW in njegova pomoč toda glej ga zlomka, če tisto gledaš ti ne bo nič jasno, in iz tega sledi da si je treba tud kej prebreat ali če smo bolj lene sorte pogledat. Investirat tako denar kot čas za nekaj kar nam lahko v prihodnosti koristi. Iz nič ni nič in nikoli ne bo...

bbbb ::

zdej me ni blo neki casa tko da se opravucujem ker mal pozno odgovarjam.

Lej jst podlago neko ze mam ker sem prej delu z tabelami pa s temi stvarmi, samo zdej sem pa dojel da je bols delat s css-jiker se da veliko vec naresti. samo problem je ker css-ja ne poznam nic.

Zato bi vas prosu, ce mogoce kdo pozna kako stran ali kaj drugega, kjer bi se lahko naucil vsaj osnove (vsec bi mi blo da so zraven primeri da vidim kaj naredim) pol naprej bom ze sam nastuderu.
Nekdo na tem svetu obstaja ki 100% ve odgovor na tvoje vprašanje!

unit3d ::

McAjvar ::

kinger: argh! pozabil si najpomembnejse! http://w3.org/Style/CSS/ :D
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov

Tody ::

bbbb v tem forumu imaš temo VSE KAR STE HOTELI VPRAŠAT O CSS... tm je že ratal en tak lep skupek povezav. Če preštudiraš vse tisto boš že mojster kode :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako oblikovati PHP

Oddelek: Izdelava spletišč
81279 (982) nuclear
»

Sprememba na večih html straneh

Oddelek: Pomoč in nasveti
7886 (805) forca
»

Evo moj novi profi website - pripombe mogoče??

121956 (1655) tec
»

Izdelava strani brez frame-ov?!

121205 (985) Ziga Dolhar
»

Linki

5940 (869) darh

Več podobnih tem