Forum » Pomoč in nasveti » Preverjalnik sistemskih datotek
Preverjalnik sistemskih datotek
MadMicka ::
Kako bi izključu microsoftov preverjalnik sistemskih datotek v win 98??
Problem je namreč, ker pogosto, ko prižgem računalnik, se mi ta preverjalnik zažene (plavi ekran), napiše, da je win našel napako v sistemskih datotekah ter da jo je odpravil in potem napiše, ponovni zagon računalnik...in ko zaženem ponovno, se zgodba ponovi, včasih 2x, včasih tud 5x...
p.s.: winsw sm še enkrat naloži, pa je čist isto, že pri nalaganju je ene parkarat popravljal sistemske datoteke :)
Problem je namreč, ker pogosto, ko prižgem računalnik, se mi ta preverjalnik zažene (plavi ekran), napiše, da je win našel napako v sistemskih datotekah ter da jo je odpravil in potem napiše, ponovni zagon računalnik...in ko zaženem ponovno, se zgodba ponovi, včasih 2x, včasih tud 5x...
p.s.: winsw sm še enkrat naloži, pa je čist isto, že pri nalaganju je ene parkarat popravljal sistemske datoteke :)
- spremenil: MadMicka ()
Binji ::
A ti mas to kej navito? Ker meni je to delalo ce sm mel prevc navit proc al pa disk
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
MadMicka ::
tnx, sploh pomislu nism na proc, k mi dela navit ze 2 leti brez blema, zdele je pa taka k.... vrocina, pol pa crkuje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako preveriti sistem?Oddelek: Operacijski sistemi | 852 (689) | bobicek |
» | Please select the operating system to startOddelek: Operacijski sistemi | 1622 (1442) | racunalnicar |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3541 (2565) | Mr.B |
» | Zakaj sistemska exe datoteka vsakih 5min zasede 80% CPU-ja??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1290) | muzičar |
» | kako v xp-jih naret sistemsko datoteko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 866 (671) | CaqKa |