Forum » Hlajenje in modifikacije » Ventilator na 9600pro
Ventilator na 9600pro
mit3k ::
Ventillator na grafični hercules radeon 9600 pro je zadne dni postal prekleto glasen pa me zanima kje bi se dalo kupit drugega?
Ventilator zgleda tako:
link
Ventilator zgleda tako:
link
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
DominusSLO ::
napačen link si dal....
Grafično vzemi iz pc-ja, daj dol vent., spucaj reže in nazaj vent gor. Verjetno bo boljše
Grafično vzemi iz pc-ja, daj dol vent., spucaj reže in nazaj vent gor. Verjetno bo boljše
sem popravo link
sem naredo pa nič boljše..
sem naredo pa nič boljše..
DominusSLO ::
Po moje boš moral cel hladilnik menjat....ne morem pa ti svetovat- pri meni je na R9500 vodni blok od eddy-ja, super zadevca
Verjamem da je vodni blok super zadeva ja Ventilator sem izklopo zdaj čakam da se začne pregrevat
K0K0 ::
Doma imam še zapakiranga vga silencerja rev 3 info če te zanima me kontaktiraj na ZS.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: K0K0 ()
lakotnyk ::
pa ksn od teh silencerjev ki jih je drgac polno razlicnih na unmu siteu, dobr za radeona 9100 ?!
les grandes hommes font des grandes erreurs.
glinik ::
Dečki, ste že pozabli kaj se naredi v tem primeru???
Star vent. vrži v smeti, z sekundnim zalepi gor eno 80tko, jo priklopiš na 5, 7 ali 12V in stvar je rešena. Jaz imam 80tko na 5V na mojem 9800PRO in dela kot urca, pa še prokleto tih je
Lp
Star vent. vrži v smeti, z sekundnim zalepi gor eno 80tko, jo priklopiš na 5, 7 ali 12V in stvar je rešena. Jaz imam 80tko na 5V na mojem 9800PRO in dela kot urca, pa še prokleto tih je
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Utišal sem ventilator! Na spodnji strani ima eno manjho luknjico in v njo sem spustil par kapljic olja ki ga ima mama za šivalni stroj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera hladilnika naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 1666 (1569) | iro |
» | Nosilec za ventilator za hlajenje graficneOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2243 (1695) | named |
» | Tisji PCOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3374 (2452) | snela |
» | navijanje SAPPHIRE R9600proOddelek: Navijanje | 1585 (1310) | wuky |
» | Hlajenje Radeona 9800SE z čem?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1790 (1150) | steev |